Skriven av 12:22 Sverige • En kommentar

Hovrätten fastslår livstidsdom för Tommie Lindhs mördare

Mördaren och våldtäktsmannen Abubaker Mohamad Awad döms till livstids fängelse för mordet på Tommie Lindh. Det fastslår hovrätten.
Abubaker Mohamad Awad

Det blir livstids fängelse för Abubaker Mohamad Awad som mördade Tommie Lindh och våldtog en ung kvinna i Härnösand den 10 maj i år. Våldtäktsmannen och mördaren Abubaker Mohamad Awad dömdes tidigare i tingsrätten till livstids fängelse men överklagade till hovrätten som nu fastslår domen.

Polisen kom inte

Abubaker Mohamad Awad hade via en bekant kommit hem till Tommie Lindh som hade efterfest i sin studentlägenhet. Han började under kvällen bli närgången mot en ung kvinna som befann sig på festen. Tommie Lindh var tydlig mot invandraren att han skulle låta bli henne. Uppmaningen hörsammades inte och sedan Tommie somnat våldtog Abubaker Mohamad Awad kvinnan. Hon ringde polis och väckte Tommie. På larmcentralen tog man inte anmälan på allvar. En okänd beväpnad man var inget man ville skicka ut polisen för.

Abubaker Mohamad Awad hade också sett en keps från Sverigedemokraterna i lägenheten och tyckte sig därför kunna fastslå att Tommie Lindh var rasist. Han antog också att kvinnan var det.

Kvinnan och Tommie ringde ytterligare en gång och på polisens uppmaning gjorde de sig klara för att lämna bostaden. Tommie började borsta tänderna och när han stod med ryggen åt invandraren blev han knivhuggen.

Medan Tommie låg och förblödde på golvet jublade Abubaker Mohamad Awad över att han dödat Tommie och tog sedan med sig kvinnan till sovrummet där han våldtog henne igen.

Så småningom kom polisen. Mördaren lade sig då bredvid Tommie Lindh och försökte spela oskyldig. Väl inne på polisstationen gjorde han apkonster vid fotograferingen och visade ingen ånger.

Abubaker Mohamad Awad ska ut

Svensk lagstiftning tillåter inte att svenska medborgare utvisas, trots att de inte hör hemma här och endast varit till besvär för landet sedan de kom. Abubaker Mohamad Awad döms till lagens strängaste straff, även om skadestånden till Tommie Lindhs anhöriga hade kunnat varit högre.

Ett livstidsstraff kan dock omvandlas till tidsbestämt straff och han kan vara ute om tolv år. Det kan också dröja betydligt längre. Han kan också få permissioner tidigare. Tommie Lindhs familj och vänner kan alltså möta mördaren på gatan om tio år.

Ett dödsstraff vore önskvärt för denna mördare. Men i brist på det vore livstids utvisning det minsta man kan begära för denna återfallsförbrytare. Han har aldrig varit till nytta för Sverige och kommer aldrig att vara det. Tvärtom är han en belastning.

Tommie Lindh för alltid ihågkommen

Tommie Lindh mördades när han stod upp för en ung svensk kvinna. Hans namn är för alltid inskrivet i vår historia. I det ögonblick hans liv slocknade blev han en martyr för svenskt motstånd mot avgrundsstyret. Hans minne ska för alltid leva vidare.

(Visited 1 072 times, 1 visits today)
1
0
Vi vill veta vad du tycker! Lämna en kommentar!x
()
x
Share This