Skriven av 07:38 Julkalender

Julkalendern 2020 – lucka elva

Följ med oss fram till jul med en ny “lucka” att öppna varje dag. Fokus ligger på att ha det mysigt och må bra. Här är lucka elva.

Vår stjärnhimmel

Allt beror på vädret denna gång. Är det stjärnklart ikväll så ta med dig någon du tycker om och ge er ut till en plats där ni klart och tydligt kan se stjärnhimlen. Kan ni se något mönster? Hittar ni Polstjärnan? Ser ni något stjärnfall? Vad önskar du dig i så fall? Ta gärna hjälp av era mobiler och Google för att se aktuell karta för stjärnhimlen och få information om vad som händer på himlen just nu.

Är det stjärnklart gör ni elva burpees. Är det inte stjärnklart straffar (eller välsignar) universum er med 22 stycken.

Helena

Vill du läsa mer sådant här? Teckna en prenumeration på Nationalisten, Sveriges enda nationalistiska tidskrift. Den kommer ut en gång i månaden och du väljer själv om du vill få hem den tryckta upplagan eller bara läsa den digitalt.

(Visited 43 times, 1 visits today)
0
Vi vill veta vad du tycker! Lämna en kommentar!x
()
x
Share This