Skriven av 11:41 Julkalender

Julkalendern 2020: lucka ett

Följ med oss fram till jul med en ny “lucka” att öppna varje dag. Fokus ligger på att ha det mysigt och må bra. Lucka ett idag.

Glögg med burpees

Vintern är här och julen står för dörren. Vi har nu en helt fantastisk tid med värme, kärlek och förhoppningsvis gemenskap framför oss. Hur den här vintern och julen blir för dig är till största delen upp till just dig själv. Vill du att det blir en tråkig, lång och kall vinter?  Eller vill du ha värme, välmående och en riktigt fin jul? Julen blir det du gör den till.

Under dagen idag gör vi också en styck burpees – en enkel övning som bygger upp muskler och ökar flåset. 

Hur gör man: 

Man börjar med att stå lite bredare än axelbrett, går sedan ner i en knäböj, hoppar ut i armhävningsposition, sänker bröstet hela vägen ner i golvet, hoppar in i knäböjsposition och avslutar med ett upphopp. Enkelt va?

I kväll planerar vi sedan in ett enkelt glöggmys tillsammans med familj och vänner.  Glögg, russin, nötter, pepparkakor, ädelost och skivat päron. (Det är faktiskt också glöggens och brandvarnarens dag, så innan ni njuter av glöggen så se till att kika på batterierna i era brandvarnare där ute så att de fungerar som de ska).

Av Helena

Vill du läsa mer sådant här? Teckna en prenumeration på Nationalisten, Sveriges enda nationalistiska tidskrift. Den kommer ut en gång i månaden och du väljer själv om du vill få hem den tryckta upplagan eller bara läsa den digitalt.

(Visited 265 times, 1 visits today)
0
Vi vill veta vad du tycker! Lämna en kommentar!x
()
x
Share This