Skriven av 07:21 Julkalender

Julkalendern 2020 – lucka fem

Korvgrillning

Idag blir det korvgrillning ute tillsammans. Ett ypperligt sätt att umgås med nära och kära på ett enkelt och avslappnat sätt. Bestäm en tid, en lämplig plats och be vänner och familj att själva ta med korv, bröd och dryck. En lämplig plats kan vara vid en sjö, ett vindskydd med grillplats eller kanske en lekplats där barnen på ett enkelt sätt kan leka under tiden ni vuxna kan samtala och värma er vid elden.

Dagens burpees är så klart fem stycken och kan göras närhelst under dagen.

Helena

Vill du läsa mer sådant här? Teckna en prenumeration på Nationalisten, Sveriges enda nationalistiska tidskrift. Den kommer ut en gång i månaden och du väljer själv om du vill få hem den tryckta upplagan eller bara läsa den digitalt.

(Visited 127 times, 1 visits today)
0
Vi vill veta vad du tycker! Lämna en kommentar!x
()
x
Share This