Skriven av 08:22 Julkalender

Julkalendern 2020 – lucka nio

Följ med oss fram till jul med en ny “lucka” att öppna varje dag. Fokus ligger på att ha det mysigt och må bra. Här är lucka nio.
Pepparkakor

Baka pepparkakor

Något som verkligen är jul och doftar jul är pepparkaksbak. Ni behöver naturligtvis inte ställa er och slänga ihop en pepparkaksdeg här och nu. Det finns färdig deg som är helt okej att köpa i er närmaste mataffär!

Har ni barn som fullkomligt ääääälskar att dekorera pepparkakor? Gör inte livet svårare än vad det redan är. Köp då färdiga pepparkakor, kristyr i olika färger och en hel drös med roligt strössel och låt dem pynta dessa pepparkakor. Ni missar visserligen den härliga doften av nybakade pepparkakor, men slipper det eviga tjatet om “när får vi börja dekorera”. Kanske kan de dekorerade pepparkakorna få hänga i julgranen småningom?

Glöm dock inte, nio burpees idag.

Helena

Vill du läsa mer sådant här? Teckna en prenumeration på Nationalisten, Sveriges enda nationalistiska tidskrift. Den kommer ut en gång i månaden och du väljer själv om du vill få hem den tryckta upplagan eller bara läsa den digitalt.

(Visited 59 times, 1 visits today)
0
Vi vill veta vad du tycker! Lämna en kommentar!x
()
x
Share This