Skriven av 08:01 Julkalender

Julkalendern 2020 – lucka nitton

Följ med oss fram till jul med en ny “lucka” att öppna varje dag. Fokus ligger på att ha det mysigt och må bra. Här är lucka nitton.

Stöp ljus

Att stöpa sina egna ljus är verkligen något som hör julen till. Det är idag inte det vanligaste julpysslet men det är inte så svårt som man tror. Det finns en rad olika varianter på hur man kan göra och vilket material man kan använda.

Kanske finns det någon i din närhet som har gjort det tidigare så att ni kan göra det tillsammans eller så kanske den personen kan komma med tips och dela med sig av “sitt recept”. Om ni inte kan ta hjälp av någon så finns det en rad tips och instruktioner på hur man gör på internet. Ljusen kommer bli en perfekt “gå bort – present” till julens tillställningar och glöggfester, eller en egengjord julklapp till någon?

Och sist men inte minst, vill ni så bjud in några vänner till Uppesittarkväll den 23/12.

Antal Burpees: 19 stycken.

Helena

Vill du läsa mer sådant här? Teckna en prenumeration på Nationalisten, Sveriges enda nationalistiska tidskrift. Den kommer ut en gång i månaden och du väljer själv om du vill få hem den tryckta upplagan eller bara läsa den digitalt.

(Visited 28 times, 1 visits today)
0
Vi vill veta vad du tycker! Lämna en kommentar!x
()
x
Share This