Skriven av 07:42 Julkalender

Julkalendern 2020 – lucka sex

Göra julgodis

Vilket är ditt favoritjulgodis? Är det knäck? Mintkyssar eller kanske ischoklad? Leta upp recept på just dina favoriter och ställ till med godisverkstad i köket? Kul aktivitet tillsammans för både stora och små och en fin tradition vi behöver vårda och bevara. Har du inga egna barn, då kanske du har några i släkten eller vänners barn som du kan få låna en stund? En gest som jag tror uppskattas av både barn och dess föräldrar.

Under tiden som ni väntar på att godiset skall stelna, är i ugnen eller skall svalna så kan ni
tillsammans göra sex stycken burpees.

Helena

Vill du läsa mer sådant här? Teckna en prenumeration på Nationalisten, Sveriges enda nationalistiska tidskrift. Den kommer ut en gång i månaden och du väljer själv om du vill få hem den tryckta upplagan eller bara läsa den digitalt.

(Visited 65 times, 1 visits today)
0
Vi vill veta vad du tycker! Lämna en kommentar!x
()
x
Share This