Skriven av 07:23 Julkalender

Julkalendern 2020 – lucka sju

Följ med oss fram till jul med en ny “lucka” att öppna varje dag. Fokus ligger på att ha det mysigt och må bra. Här är lucka sju.

Spela kort

Måndag, ny vecka och nya möjligheter. Det kan ibland vara svårt att motivera sig för att kunna ta sig an dagen och en helt ny vecka. Att planera in små saker som man tycker om och kan se fram emot hjälper oftast till att göra det hela lite lättare.

En mysig kväll när alla måsten är avklarade, tillsammans med någon/några du tycker om, tända ljus och en kortlek kan väl få vara en perfekt aktivitet att längta efter en måndag så här i december? Vilket kortspel är din favorit? Spelade du något kortspel som liten som får  dig att minnas någon äldre släkting kan det vara ett kortspel som du kan och vill lära dina barn eller barnbarn?

Innan kortspelet blir det såklart burpees. Sju stycken idag.

Helena

Vill du läsa mer sådant här? Teckna en prenumeration på Nationalisten, Sveriges enda nationalistiska tidskrift. Den kommer ut en gång i månaden och du väljer själv om du vill få hem den tryckta upplagan eller bara läsa den digitalt.

(Visited 57 times, 1 visits today)
0
Vi vill veta vad du tycker! Lämna en kommentar!x
()
x
Share This