Skriven av 08:06 Julkalender

Julkalendern 2020 – lucka sjutton

Följ med oss fram till jul med en ny “lucka” att öppna varje dag. Fokus ligger på att ha det mysigt och må bra. Här är lucka sjutton.

Julmusik

Vissa börjar lyssna på julmusik redan i slutet av september, någon annan har tre-fyra jullåtar på sin ordinarie spellista året om. Julmusik ger verkligen en känsla av värme, tradition och man kan minnas sådant som varit och man kan samtidigt känna ett hopp om vad som komma skall. Skapa en julspellista för er själva, med er familj eller med dem ni skall fira jul med.

Kanske får ni några nya tips om bra musik, kanske kommer det fram en “gammal goding” som ni faktiskt inte hört på länge. När ni är klara har ni en lista att använda framöver. Bra, eller hur?

17 dansande Burpees blir det idag.

Vill du läsa mer sådant här? Teckna en prenumeration på Nationalisten, Sveriges enda nationalistiska tidskrift. Den kommer ut en gång i månaden och du väljer själv om du vill få hem den tryckta upplagan eller bara läsa den digitalt.

(Visited 37 times, 1 visits today)
0
Vi vill veta vad du tycker! Lämna en kommentar!x
()
x
Share This