Skriven av 08:38 Julkalender

Julkalendern 2020 – lucka tio

Följ med oss fram till jul med en ny “lucka” att öppna varje dag. Fokus ligger på att ha det mysigt och må bra. Här är lucka tio.

Skicka julkorten

När fick ni ett julkort sist? Hur kändes det? Visst är det kul att få något annat i brevlådan än reklam, räkningar och en och annan trist lokaltidning? Men för att få julkort måste man också skicka julkort. Så köp en bunt julkort, gärna med klassiska motiv (och glöm inte att köpa med frimärken). Sätt er sedan ner och fundera över vem ni vill göra glad!

Kanske var det längesedan ni hörde av er till farmor, eller så har ni en favoritfaster som skulle älska att få ett vykort – ett bevis på att just du tänker på just den personen. Eller varför inte låta barnen skicka vykort till sina kompisar? Då lär de sig hur man skriver på ett kort, i vilken ordning man skriver adressen och vart man sätter frimärket … något som inte alla som är födda på 1990-talet och framåt alltid har koll på. Är ni väldigt kreativa? Gör egna julkort.

Ett litet tips är att skriva: ”Önskar en fröjdefull jul” eller ”En fridfull jul” istället för det vi använder oss av idag: en god jul. När ni är klara så glöm för guds skull inte att lägga dem i en brevlåda, oskickade julkort är både ett slöseri på miljön och med er ekonomi.

Efter skrivandet blir det tio burpees.

Vill du läsa mer sådant här? Teckna en prenumeration på Nationalisten, Sveriges enda nationalistiska tidskrift. Den kommer ut en gång i månaden och du väljer själv om du vill få hem den tryckta upplagan eller bara läsa den digitalt.

(Visited 91 times, 1 visits today)
0
Vi vill veta vad du tycker! Lämna en kommentar!x
()
x
Share This