Skriven av 08:38 Julkalender

Julkalendern 2020 – lucka tjugo

Nu börjar julen närma sig på allvar. Vår julkalender närmar sig därmed också sitt slut. Idag är det lucka 20.
Julgran

Hämta hem granen

Oj, nu börjar det verkligen närma sig själva dopparedagen och det är hög tid att plocka in julgranen. Har ni egen mark hämtar du naturligtvis granen där. Men annars, kolla i er lokala tidning. Finns det någon granodlare som erbjuder att hugga en egen gran? Hur ni får tag i granen är inte egentligen det viktiga. Det viktiga är att ni har en gran och att ni klär den.

En julgran med ljus och kulor som står i rummet i all sin prakt skänker så otroligt mycket julkänsla och inbringar en julefrid blandat med en förväntan om vad som komma skall.

Antal Burpees: 20 stycken

Helena

Vill du läsa mer sådant här? Teckna en prenumeration på Nationalisten, Sveriges enda nationalistiska tidskrift. Den kommer ut en gång i månaden och du väljer själv om du vill få hem den tryckta upplagan eller bara läsa den digitalt.

(Visited 27 times, 1 visits today)
0
Vi vill veta vad du tycker! Lämna en kommentar!x
()
x
Share This