Skriven av 08:38 Julkalender

Julkalendern 2020 – lucka tjugoett

Nu börjar julen närma sig på allvar. Vår julkalender närmar sig därmed också sitt slut. Idag är det lucka 21.
Hugga ved

Hugg och hämta in ved

Inför julens alla kalla kvällar är det gott att ha förberett veden till öppna spisen. Så ta med dig familjen ut för att hugga och bära in ved. Har du ingen öppen spis? Ingen ved att hugga? Då slipper du undan men får troligtvis frysa vid strömavbrott.

Vi värmer oss lite extra med att göra 21 Burpees oavsett om vi burit massa ved eller inte.

Helena

Vill du läsa mer sådant här? Teckna en prenumeration på Nationalisten, Sveriges enda nationalistiska tidskrift. Den kommer ut en gång i månaden och du väljer själv om du vill få hem den tryckta upplagan eller bara läsa den digitalt.

(Visited 39 times, 1 visits today)
0
Vi vill veta vad du tycker! Lämna en kommentar!x
()
x
Share This