Skriven av 08:01 Julkalender

Julkalendern 2020 – lucka tjugotvå

Nu börjar julen närma sig på allvar. Vår julkalender närmar sig därmed också sitt slut. Idag är det lucka 22.
Lucka 22

Ge er ut i Naturen

Skippa julstressen och umgås ute i vår vackra natur istället.

Har ni en härlig skog eller en vacker sjö i närheten? Då kan ni kanske tända en eld, grilla korv, dricka varm choklad och åka skridskor om det ligger is på sjön. Eller har ni snö och vet någon rolig pulkabacke? Åk dit och roa er, man kan dricka varm choklad i pulkabacken också! Eller finns det en kul lekplats ni vill besöka? Ta med en enklare pickning och åk dit och lek tillsammans.

Inte helt oväntat blir det 22 Burpees när ni kommer hem.

Helena

Vill du läsa mer sådant här? Teckna en prenumeration på Nationalisten, Sveriges enda nationalistiska tidskrift. Den kommer ut en gång i månaden och du väljer själv om du vill få hem den tryckta upplagan eller bara läsa den digitalt.

(Visited 30 times, 1 visits today)
0
Vi vill veta vad du tycker! Lämna en kommentar!x
()
x
Share This