Skriven av 07:31 Julkalender

Julkalendern 2020 – lucka tolv

Följ med oss fram till jul med en ny “lucka” att öppna varje dag. Fokus ligger på att ha det mysigt och må bra. Här är lucka tolv.

Vernissage och lussekatter

I dag anordnas det vernissage i Svenskarnas hus. Varmt välkomna att kika på konst och ta en lussefika samtidigt som ni nätverkar med andra fria svenskar. Blir det inte vernissage för er del så kan ni med fördel baka lussekatter med saffran i, eftersom det i morgon är Lucia. Skönt att ha det avklarat eller hur?

Vare sig ni tillbringat delar av dagen i bilen fram och tillbaka till Svenskarnas hus, eller har tråkigt medan ni väntar på att degen skall jäsa, så är det tolv stycken burpees som gäller idag.

Helena

Vill du läsa mer sådant här? Teckna en prenumeration på Nationalisten, Sveriges enda nationalistiska tidskrift. Den kommer ut en gång i månaden och du väljer själv om du vill få hem den tryckta upplagan eller bara läsa den digitalt.

(Visited 37 times, 1 visits today)
0
Vi vill veta vad du tycker! Lämna en kommentar!x
()
x
Share This