Skriven av 09:15 Julkalender

Julkalendern 2020 – lucka tretton

Följ med oss fram till jul med en ny “lucka” att öppna varje dag. Fokus ligger på att ha det mysigt och må bra. Här är lucka tretton.

Lucia

Idag firar vi Lucia! I år kommer firandet inte vara som vi är vana vid. Familj och släkt kommer inte att bjudas in till skolans firande och den lokala lucian kommer inte att resa runt till företag och äldreboenden för att sprida värme och sång. Så hur firar vi då lucia? Jo tillsammans med vänner och familj.

Åk med barnen så att de får “lussa” för någon äldre släkting. Varför inte ta med lussebullarna ni bakade igår? Har du inga barn? Packa ner bullarna ändå och dra på dig lite glitter eller en strut och åk du och gör någon glad med din skönsång och din närvaro. Det blir kul!

Trevlig Lucia på er alla!

Nix, inte kom vi undan idag heller. 13 stycken burpees klämmer vi in under dagen.

Helena

Vill du läsa mer sådant här? Teckna en prenumeration på Nationalisten, Sveriges enda nationalistiska tidskrift. Den kommer ut en gång i månaden och du väljer själv om du vill få hem den tryckta upplagan eller bara läsa den digitalt.

(Visited 49 times, 1 visits today)
0
Vi vill veta vad du tycker! Lämna en kommentar!x
()
x
Share This