Skriven av 09:46 Julkalender

Julkalendern 2020: lucka två

Promenad i friska luften

Vägen till hälsa och välmående finner vi bäst utomhus, därför skall vi ut och promenera idag, i 40 minuter. Har ni möjlighet så ta promenaden under dagen när det är ljust så att du kan ta tillvara på dagsljus och kanske även lite solljus som gör dig så gott så här i vintertid. Ta givetvis promenaden med barnen, hustrun, maken eller någon annan du tycker om. 

Glöm inte att göra dagens burpees; två stycken i dag.

Helena

Vill du läsa mer sådant här? Teckna en prenumeration på Nationalisten, Sveriges enda nationalistiska tidskrift. Den kommer ut en gång i månaden och du väljer själv om du vill få hem den tryckta upplagan eller bara läsa den digitalt.

(Visited 136 times, 1 visits today)
0
Vi vill veta vad du tycker! Lämna en kommentar!x
()
x
Share This