Skriven av 12:02 Krönika

Nyårshälsning till våra läsare

Så här när 2020 går mot sitt slut vill Nationalistens redaktion och alla medarbetare ta tillfället i akt och önska er alla ett gott nytt år.

Idag är det nyårsafton och halvdag här på redaktionen i Svenskarnas hus. Som vanligt blir det aldrig riktigt helg för oss som arbetar med Nationalisten, Radio Svegot eller Det fria Sverige. Det ligger i sakens natur eftersom vår strävan – vår svenska strävan – aldrig tar semester. Våra motståndare har redan övertaget genom sin media och den makt de kan svinga, att vi gör bäst i att vara ständigt vakna och beredda.

Med det sagt betyder helgerna som ligger bakom oss och de dagar som är kvar innan allt blir som normalt likväl ett lugnare tempo. Därför halvdag idag och sedan hem för att ordna med mat och firande. När detta skrivs är det tolv timmar tills 2020 är historia och 2021 ligger framför oss som ett oskrivet blad.

Vad ska vi skriva på dessa tomma blad? Det återstår att se men låt oss alla avge ett gemensamt nyårslöfte om att vi ska göra allt vi kan för vår svenska strävan. Låt det vara ett löfte som hålls.

För egen del lämnar jag över Nationalisten här på webben till Björn Björkqvist. Under året som gått har denna tidskrift (både hemsidan som den tryckta utgåvan) varit mitt huvudfokus. En del annat har därför fått stryka på foten.

Men när klockan slår tolv så är det Björn som får hela ansvaret för hemsidan i knät, medan jag behåller det för den tryckta utgåvan. Att denna möjlighet öppnade sig för oss har redan burit frukt och såväl nationalisten.se som tidskriften Nationalisten kommer lyftas under 2021.

Nu finns det inte mycket mer att orda om. Jag vill inte ta upp mer av din tid en dag som denna utan tycker det är lämpligare om du kopplar ner, kopplar bort och kopplar av. Händer något av vikt så vet du att såväl Radio Svegot som Nationalisten har ögonen öppna. Därtill bevakar Det fria Sverige de fria svenskarnas intressen dygnet runt.

Jag avslutar med att speciellt tacka alla er som prenumererar och donerar till denna svenska strävan. Utan er hade inget av det vi gör varit möjligt. Håll därför huvudet högt och vet att du gör skillnad.

Ett gott nytt år tillönskas er alla.

(Visited 205 times, 1 visits today)
0
Vi vill veta vad du tycker! Lämna en kommentar!x
()
x
Share This