Skriven av 14:02 Sverige

Pedofilavslöjad C-politiker avgår

Tack vare alternativmedias goda arbete avslöjades ännu en C-politiker med pedofilkopplingar. Dagen efter avslöjandet avgår politikern.

Efter avslöjandet att C-politikern Christer Yrjas – ordförande i kommunfullmäktige och familjenämnden i skånska Tomelillla – bor tillsammans med en flerfaldigt dömd pedofil meddelar nu Yrjas att han avgår från alla politiska uppdrag.

Samnytt konfronterade Yrjas med uppgifterna om att han bor samman med en dömd pedofil varpå C-politikern avdramatiserade brotten och betonade att man måste se människan bakom handlingarna. Vidare framgick att Yrjas haft två pedofiler till på gården, varav en ingått i en “pedofilring”.

Detta är bara ett av flera avslöjanden under senare tid om pedofilkopplingar inom Centerpartiet. Frågan är hur mycket av isberget som finns kvar under ytan. Det viktiga nu, precis som med Fredrick Federley, är att vi inte låter saker bero och Centerpartiet komma undan. Sökarljuset måste hållas kvar på dem. Något är uppenbarligen ruttet i partiet.

Ännu en C-politiker med pedofilkopplingar avgår. Något är ruttet i Centerpartiet. Klicka för att Tweeta

Vill du läsa mer sådant här? Teckna en prenumeration på Nationalisten, Sveriges enda nationalistiska tidskrift. Den kommer ut en gång i månaden och du väljer själv om du vill få hem den tryckta upplagan eller bara läsa den digitalt.

(Visited 389 times, 1 visits today)
0
Vi vill veta vad du tycker! Lämna en kommentar!x
()
x
Share This