Skriven av 18:39 Sverige

Ska vi skylla på S eller på M?

Åter igen var det dags för en makaber föreställning på SVT. Det händer allt som oftast och speciellt när politiker är på plats. Som i Agenda den 13 december.

För den som genomled många långa intetsägande minuter om ”flykting”-situationen som inledde Agenda så kom sedan belöningen (det är roligt för att det är så fel) med debatten mellan Morgan Johansson (S) och Maria Malmer Stenergard (M). Den ena är invandringsminister i regeringen (Johansson) och den andra är invandringstalesperson (M Stenergard).

Amnesti? Ja! Nej!

Det hela handlade om den lag som är på gång där regeringen (S och MP) ser till så att man får PUT i Sverige om man är lite sjuk eller har varit här länge nog. I allt väsentligt en amnesti alltså. M Stenergard påpekade detta och menade att dylik lag kommer sända ut en signal att i Sverige får man stanna för evigt om man bara håller ut (eller är lite sjuk).

Frågan är, tror du på S eller M när de försöker lägga skulden för flyktingeländet på varandra? Eller är du kanske smart nog att se igenom? Klicka för att Tweeta

Lille Mogge (det är roligt för han är så liten att han måste ha en pall på pressisarna) kontrade med att så absolut inte var fallet: ”Det är ingen amnesti” försökte han säga myndigt och misslyckades. Sedan avfyrade han en veritabel bredsida:

– Vi klarar av sådana här situationer. Det var ju Moderaterna som ledde in Sverige i flyktingkrisen, med sin politik under alliansåren.

Lika goda kålsupare

Vem ska man tro på? frågade sig Di Leva och svaret är – när det gäller politiker – ingen av dem. Deras livsluft är överdrifter, underdrifter och lögner. Sanningen är att båda är skyldiga och har så varit under årtionden. Och inte bara M och S utan hela gänget oavsett bokstavskombination.

Deras livsluft är överdrifter, underdrifter och lögner. Sanningen är att båda är skyldiga och har så varit under årtionden. Och inte bara M och S utan hela gänget oavsett bokstavskombination.

M öppnade gränserna genom att göra upp med Miljöpartiet, detta under Reinfeldt och han var stolt över det. När det sedan var S och Löfvens tur så ”bygger man inga murar”. 

Tyvärr finns det ännu lättlurade

Det positiva är att de inte lurar lika många denna gång. Det negativa är att de lurar tillräckligt många för att eländet kommer fortsätta efter nästa val också. Det enda program som duger är ett där man internerar, deporterar och repatrierar.

Vill du läsa mer sådant här? Teckna en prenumeration på Nationalisten, Sveriges enda nationalistiska tidskrift. Den kommer ut en gång i månaden och du väljer själv om du vill få hem den tryckta upplagan eller bara läsa den digitalt.

(Visited 250 times, 1 visits today)
0
Vi vill veta vad du tycker! Lämna en kommentar!x
()
x
Share This