Skriven av 09:00 Sverige

Sverige AB:s invandrare – inte ditt ansvar fria svensk

Medströmsmedia kräver att staten måste “ta höjd” för att Sverige är ett invandrarland. Det kommer kosta. Låt oss kasta grus i maskineriet.

I en ledare (Expressen den 26 december) skriver liberalerna (nej, inte partiet, tidningen är liberal) om hur de ser på det faktum att andelen utlänningar drabbats extra hårt av covid-19. Kort sagt kan vi inte ha det så konstaterar man. Lösningen är också klar. De räknar med dig.

Oroväckande siffror

Nej, det är inte att andelen med utländsk bakgrund som vårdas/vårdats för covid-19 är 46 procent som är de siffror som är oroväckande här. Visst, det är tråkigt för dem och alla deras nära och kära. Dock är siffran som Expressen därefter tar upp något som borde få varje svensk att kavla upp ärmarna. Man skriver nämligen, sådär i förbifarten, att runt 25 procent av Sveriges befolkning har utländsk bakgrund.

Nog är det så att vi nämnt detta tidigare? Eller hur? Och du som läser tillhör säkert den del av vår befolkningen som vetat det sedan tidigare – samt skeptiskt tänker att “25 procent är lågt räknat”. Det är inte bara siffran i sig som är oroväckande, utan också att så många inte bryr sig om hur landet ligger.

25 procent ickesvenskar har vi (lågt räknat) och fler kommer varje år. Att de blivit så många har gått snabbt också. Att de också ser till att skaffa fler barn än de flesta svenska familjerna är illa; etter värre att dessa familjer många gånger finansieras av svenskar som inte känner sig ha råd “för tillfället” att bilda familj.

Glöm inte att de personer, organisationer, partier etc. som driver på denna politik vet precis vad de gör. De är inte okunniga om konsekvenserna, de strävar efter dem och kräver att du ska betala för kalaset.

Glöm inte att de personer, organisationer, partier etc. som driver på denna politik vet precis vad de gör.

Vems fel är utlänningarnas covid?

Liberalerna skyller på staten. Efter att ha citerat en rapport från Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin (Cem), vilka skyller på “socioekonomiska orsaker” menar man att denna slutsats nog gjorde politikerna nöjda, politiker som “under pandemins början helt glömde att Sverige är ett invandrarland”.

Just det. Det är inte bara socioekonomiska orsaker (vilka i slutändan är svenskens fel som inte gör tillräckligt för utlänningarna) som ligger bakom covidkrisen i Orten, det är också för att en institutionaliserad rasism (antar vi) inte gör allt för att alla främlingar alltid får allt på just det sätt som de kräver för att begripa.

I Orten levde man på som vanligt och det här med social distansering slog aldrig igenom. Expressen frågar sig (retoriskt):

“Fick de ingen information om covid, fel information eller information från källor de inte trodde på? Finns det andra förklaringar?”

Och svarar:

“Inför nästa pandemi måste det offentliga ta höjd för att Sverige är ett invandrarland.”

Att Sverige AB är ett "invandrarland" är inte de fria svenskarnas fel. Alltså får Sverige AB reda ut sina problem utan vår hjälp. Klicka för att Tweeta

Inte ditt problem fria svensk

Expressens ledarredaktion är tydlig: Sverige (AB) måste säkerställa så att varje minoritets särskilda behov ses över och tillmötesgås. Om somalier behöver extra ledsagning så ska de få det … på din bekostnad.

“Sverige är ett invandrarland” skriver de och med detta erkännande följer en hel räcka med självklarheter kan vi anta; att hjälpa minoriteterna till att tvätta händerna är antagligen bara en av dem.

Här kommer vi till pudelns kärna och vad allt detta anbelangar dig – du som sagt adjö åt Sverige AB i tanken. Det är inte ditt problem. Låt dem aldrig få dig att tro att något som har med utlänningarnas väl och ve ha med dig att göra.

Låt dem aldrig få dig att tro att något som har med utlänningarnas väl och ve ha med dig att göra.

Nu är det förvisso så illa att du drabbas av det hela vare sig du vill eller inte. Du kan ju inte “hoppa av” Sverige AB (att flytta till ett annat AB hjälper föga) och skatten de stjäl gör de som de vill med. Det är som det är och för närvarande får vi hålla oss till att protestera och göra det bästa av situationen. Vi ska inte vara goda samhällsmedborgare, vi ska vara kreativa under Sverige AB:s ok och fria svenskar i sinnet. Faktiskt är det vår plikt att kasta grus i deras maskineri om vi kan, utan att för den skull bryta mot lagen.

Det viktiga är att ta ett steg bort från dem; politikerna, media och alla som stöttar den nuvarande ordningen och konsekvenserna av den. De är inte vi. Vi lever sida vid sida i samhället med dem och de skaror utlänningar de lockat hit, men vi är inte en del av det hela, inte mer än vi måste.

På sikt kommer de tvingas ta ansvar för allt de ställt till med. Precis som revolutionen till sist äter sina egna barn kommer det omöjliga samhällsbygget rasa ned … över alla de som befinner sig i det. Visst, vi som står utanför det monstruösa byggets väggar kommer också påverkas, men vi kommer klara oss i alla fall.

Vill du läsa mer sådant här? Teckna en prenumeration på Nationalisten, Sveriges enda nationalistiska tidskrift. Den kommer ut en gång i månaden och du väljer själv om du vill få hem den tryckta upplagan eller bara läsa den digitalt.

(Visited 447 times, 1 visits today)
0
Vi vill veta vad du tycker! Lämna en kommentar!x
()
x
Share This