Skriven av 14:12 Ur ruinerna

Tegnell erkänner: invandrare driver smittan

Anders Tegnell sa, när han intervjuades i Aktuellt den 3 december, att en orsak till de höga dödstalen Sverige (bland annat) har att göra med den invandring som skett till landet. Kommentaren passerade utan följdfrågor, så klart.

Och visst har han rätt. Massinvandring är riktigt urdåligt om man vill hålla befolkningarna hyfsat friska. Exempelvis hade vi gjort oss av med tuberkulos i Sverige, men nu är eländet tillbaka på grund av invandringen och vilka som invandrat.

Men det handlar inte bara om att människor tar med sig sjukdomar. Därtill är människor olika. I Sverige har vi en viss standard gällande grundläggande hygien och en naturlig social distansering samt ett visst sätt att bo, leva och umgås. Att ta hit folk från andra kulturer och världsdelar som är väsensskilda oss gör att samhället slutar vara homogent på alla sätt och vis. Att så har gjorts är orsaken till att Tegnell kan konstatera att det i flera länder är ”små grupper av invandrare som driver smittan”. Som sagt, massinvandring är en urdålig idé som i covidtider betyder ond bråd död.

Som sagt, massinvandring är en urdålig idé som i covidtider betyder ond bråd död.

Inte bara för att de själva stryker med utan också eftersom dessa grupper ”driver smittan”. Redan i början av pandemin förklarades att de höga smitto- och dödstalen på äldreboendena hade att göra med att där arbetade många invandrare som inte hade ens basala kunskaper om hygienkraven som ställdes och/eller inte kunde tillgodogöra sig den information som kom från myndigheterna.

Det kommer finnas mycket att lära sig när pandemin är över. Åtgärder, beslut och beteenden kommer att utvärderas. Låt oss hoppas att några kloka och ärliga röster kommer höjas, vilka klargör massinvandringens roll. 

Vill du läsa mer sådant här? Teckna en prenumeration på Nationalisten, Sveriges enda nationalistiska tidskrift. Den kommer ut en gång i månaden och du väljer själv om du vill få hem den tryckta upplagan eller bara läsa den digitalt.

(Visited 480 times, 1 visits today)
0
Vi vill veta vad du tycker! Lämna en kommentar!x
()
x
Share This