Skriven av 17:39 Ur ruinerna • En kommentar

Tredje pedofil i Federleys närhet

Fredrick Federley

Centerpartiets andre vice ordförande Fredrick Federley valde nyligen att sjukskriva sig sedan det framkommit att han levde med en dömd pedofil. Det hela började med att Stoppa Pressarna avslöjade samboskapet. Gammelmedia var sega i starten men följde efter ett par dagar med och allt fler avslöjanden har i dagarna publicerats. Det står klart att Federley var väl bekant med sambons dom och snart avslöjades att det även fanns ytterligare en dömd pedofil i hans närhet.

I dag avslöjar Stoppa Pressarna att Federley haft nära kontakt med ytterligare en dömd pedofil. Vid flera tillfällen ska Federley ha träffat den tredje pedofilen på en ort i Mellansverige.

Att Federley haft intensiv kontakt med tre pedofiler, varav han valt att leva tillsammans med en av dem kan omöjligt vara olyckliga omständigheter. Fram träder istället en bild av Federley som väl insyltad i den ljusskygga pedofila världen.

Det är än så länge oklart hur Centerpartiet kommer att agera kring detta. Det talas om att hans förtroende är skamfilat och att han kanske inte tillåts återvända till partiet. Men det återstår att se. Signalerna har funnits där. Federley har alltid framstått, och framställt sig, som en tvivelaktig person. Det kan inte Centerpartiet ha missat. Så frågan nu är hur stor acceptansen är inom Centerpartiet. Får man vara kvar när man tycks vara centrum i en pedofilring?

Vill du läsa mer sådant här? Teckna en prenumeration på Nationalisten, Sveriges enda nationalistiska tidskrift. Den kommer ut en gång i månaden och du väljer själv om du vill få hem den tryckta upplagan eller bara läsa den digitalt.

(Visited 1 457 times, 1 visits today)
1
0
Vi vill veta vad du tycker! Lämna en kommentar!x
()
x
Share This