Skriven av 13:53 Krönika, Ur papperstidningen

Dags för ännu ett år på barrikaden

Robin Holmgren var trött på 2020 redan innan det var slut. Här lägger han det bakom sig och uppmuntrar oss att möta 2021 med ett högre syfte.

UR NATIONALISTEN NR. 1/2021 | Jag är fasligt trött på år 2020. Det beror egentligen inte på det som 2020 gav; wuhansjuka, BLM, val i Amerika, liberaliseringar av allt förutom det som är viktigt, nej, jag är fasligt trött över det faktum att aldrig förr har jag lagt så mycket tid på att få allting att flyta på som vanligt. Mitt högst inrutade och välstrukturerade liv åkte ut med badvattnet, och istället för att njuta av den dagliga rutinen så tvingades jag med ens skapa nya rutiner för att kunna nå de mål jag satte upp 2019.

Missförstå mig rätt, jag beklagar mig inte över att jag har prövats på precis alla områden, ty jag välkomnar prövningar, det jag åsyftar är själva tidsåtgången för att skapa en ny vardag.

Det här är en prenumerantexklusiv artikel. För att läsa den måste du teckna en prenumeration eller logga in. Du kan välja om du vill få hem tidningen i brevlådan eller bara läsa den digitalt.

(Visited 121 times, 1 visits today)
0
Vi vill veta vad du tycker! Lämna en kommentar!x
()
x
Share This