Skriven av 13:29 Världen

Den stora statskuppen

I morgon svärs Joe Biden in som president. Det blir kulmen av fem års angrepp mot Donald Trump. Den djupa staten triumferar.
Joe Biden vann

I morgon fullbordas den stora statskuppen i USA. Det finns väl inget bättre sätt att kalla den process som lett fram till morgondagens invigning av Joe Biden till president.

Västerländsk media – legitimering av statskuppen

Etablissemangsmedia har väl aldrig förtjänat titeln systemmedia bättre än när det gäller rapporteringen om – läs propagandan mot – Donald Trump. Om någon journalist vid något enstaka tillfälle mot alla odds har sagt något bra om en av Trumps reformer eller utsagor, så har det alltid gjorts under förbehåll, med några kraftiga ”men…”. Annars i stort sett dagligen en uniform ondska från medias sida i alla västerländska länder: enbart anklaganden, fördömanden och påhopp (trots fantastiska samhällsförbättringar i USA). Statskuppen har på det sättet legitimerats i fem års tid.

Efter det bisarra valresultatet – i 6-7 kritiska delstater där fusket var helt uppenbart vann Biden med några futtiga tusen röster – har påhoppen fortsatt. I till exempel Svenska Dagbladet, som försöker inbilla oss äga hög journalistisk nivå, har Trumps hävdanden av valfusk sagts vara totalt grundlösa och statskuppsmässiga, och han påstås mer eller mindre ha anfört sina deplorables i en ”attack” mot Capitol Hill som en annan Napoleon. När någon säger att Trump i sitt tal den dagen sade att massan skulle göra sin röst hörd fredligt, då säger CNN att Trump talat i koder.

Propagandalögner om Capitol Hill

Intrånget på Capitol Hill den 6 januari var förstås ett övertramp (fast ändå på sätt och vis rättfärdigt eftersom alla politiska, rättsliga och polisiära instanser i USA har vägrat granska valfusket och folket känner sig helt överkört), men det var faktiskt relativt milt. Ändå kallas det i media för den värsta händelsen i USA sedan 1812 då brittiska trupper stormade Capitol Hill – Trump har vanhelgat demokratin, säger journalisterna på de högsta hästarna i världen.

Trump har själv fördömt händelsen (även om han ju talar i koder när det passar) men också lämpligt nog använt ord som intrång och kalamitet istället för stormning och anfall. För kongressen ”stormades” så sent som 2018 av en aggressiv vänstermobb som ville hota senatorer att inte välja Brett Cavanaugh som domare i Högsta domstolen. Och under BLM-upploppen i fjol och 1968-upploppen genomfördes mängder av  stormningar av federala byggnader runt hela landet varmed många personer dog. Fast medan ”diktator Trump” trampade på demokratin var de andra protesterna en god del av demokratin, enligt tusentals journalister och historiker.

Big tech var med

Under Donald Trumps invigning till president i januari 2017 var det dags för upplopp, bränder, stölder, död och stormningar igen, och som en del av statskuppen applåderade media händelserna och kallade det för fina saker. Just ”fina” saker är en del av statskuppsstrategin i de moraliskt dekadenta västländerna. Organisationen ”Safe elections”, understödd av Marc Zuckerberg med cirka 500 miljoner dollar, preparerade terrängen ordentligt inför statskuppsvalet den 3 november förra året genom bland annat lobbying för poströster samt utbildning av valarbetare och rösträknare. I och med att republikanska (bara republikaner) valobservatörer och rösträknare blev trakasserade och utslängda ur vallokalerna under rösträkningen förstår vi vad utbildningen gick ut på – allt maskerat med fina ord som säkra val.

För säkerhets skull hävdar den djupa statens valfuskarbetare att valet var det säkraste någonsin. Allt för att manifestera statskuppens legitimitet. Googlar man sökord som ”upplopp Washington” får man upp otaliga resultat med ”white supremacist” som ledande ord, antingen att den 6 januari var en vithatmaktattack eller att man 1968, 2017 och 2018 rättfärdigt demonstrerade mot vithatmakt. Målet är förstås att legitimera statskuppen ytterligare genom att förknippa alla som röstat på Trump som vita hatare (svarta som röstat på Trump är för övrigt inte riktiga svarta, enligt Biden).

Faceboook, Google och Twitter, media, den djupa staten, akademiker, vänstermobben, partiet Demokraterna med tokar som Nancy Pelosi och Chuck Schumer i spetsen, Wall street med mera – där har vi ”den stora statskuppen”.

Militarisering som en del av statskuppen

Den senaste veckans extrema militarisering av Washington D.C. talar sitt tydliga statskuppsspråk. Stängsel, taggtråd, Nationalgardet, flera tusen soldater, militärfordon, öde gator! Ingen vanlig människa förstår vad allt är till för. Det finns ju inga demonstrationer inplanerade. PARTIET – Demokraterna – vill inte ens ha valfirande, troligtvis då ingen vill komma. Bidens alla tillställningar har lockat max ett par tusen personer. Inte ens när de hållits online kommer många fler. Intresset är obefintligt eftersom alla vet att det är bluff och båg. Nu ska det istället bli ett online event, och troligen kommer Google och Facebook att frisera siffrorna. Plötligt kommer väl de där ofattbara 81 miljonerna som påstås ha röstat på Biden vara där.

Tillsammans med några tusen soldater! Pelosi, Shumer och McConnell ville inte veta av några som helst nationalgardestrupper den där ödesdigra januaridagen. Men nu behövs en hel division. Med största misstro mot demokratin har de till och med förhört soldaterna för att försäkra sig om att bara ha Bidenröstande soldater där (om nu sådana finns – å andra sidan har ju valobservatörer innan de blev utslängda sett hur Biden i många valdistrikt fått 100 procent av militärrösterna).

Syftet med soldaterna är enkelt. Partiet ska manifestera makten. Man ska ge tydligt besked att det är vi som bestämmer. Det är vanlig psykologisk taktik. Medborgarna ska känna sig små och ge upp, de ska bara godta det övermakten bestämmer, för övermakten är övermäktig. Demokraternas förslag om hårdare vapenlagar är en del av statskuppen. Konstitutionens andra tillägg om frihet att inneha vapen har syftet att kunna försvar sig som individ och bekämpa en orättfärdig regering. De möjligheterna vill Demokraterna ha bort.

Påstådda kriser för att legitimera statskuppen

De kallar också sin inledande politik för krishantering. Politiken ska bekämpa pandemikrisen, klimatkrisen med mera. För att ge sken av att det rör sig om kriser och visa upp att man menar allvar ståtar man med några tusen soldater när presidenten svärs in och lanserar sin politik. Politiken ska genomföras med hårdför makt. Faktum är att Demokraterna och den djupa staten vill visa att de har genomfört en statskupp och att den är legitim.

Låt mig avsluta med två påståenden. Ett! Statskupp, militarisering och nedrustning av folkets makt tycker alla demokratiivrare i svensk media och politik är bra. De har nämligen fördömt varje steg hos Trump och hans anhängare, och de har försvarat varje drag av Demokraterna. Därmed kan vi dra slutsatsen att de önskar samma sak i Sverige.

Och två! En parafras på Göring i ett av bordssamtalen: jag måste än en gång få påpeka att det inte kan vara kul att vara hederlig vit man och kvinna i Joe Bidens USA.

Vill du läsa mer sådant här? Teckna en prenumeration på Nationalisten, Sveriges enda nationalistiska tidskrift. Den kommer ut en gång i månaden och du väljer själv om du vill få hem den tryckta upplagan eller bara läsa den digitalt.

(Visited 559 times, 1 visits today)
0
Vi vill veta vad du tycker! Lämna en kommentar!x
()
x
Share This