Domarklubba

Skriven av 15:54 Sverige

Fängelsestraff för tortyr på kyrkogård

Nio års fängelse blev det längsta straffet efter tortyrnatten på en kyrkogård i Solna. Har svensk lagstiftning hängt med i samhällsutvecklingen?

I dag föll domen mot de två män som torterade två unga svenskar på Norra begravningsplatsen. Mohamed-Amin El Hand, född 2002, döms till fängelse fem år och sex månader och Ali Jahani Asl, född 1999, döms till nio års fängelse.

Grov tortyr

De båda gärningsmännen mötte de svenska tonårspojkarna av en slump, sent på kvällen den 23 augusti förra året. De båda främlingarna rånade och misshandlade de unga svenskarna som de inte kände sedan tidigare. Men de nöjde sig inte där utan förde med sig sina offer till den närbelägna kyrkogården. Solna tingsrätt beskriver händelseförloppet som sedan följde i ett pressmeddelande:

“Tingsrätten anser att det är bevisat att tonåringarna under kvällen och natten fått ta emot åtskilliga slag, bl.a. med en spade, sparkar och att de blivit knivstuckna. De har tvingats av sina kläder, bundits till fötter och armar, försetts med mun­kavel och tvingats ligga nakna i bl.a. gropar, täckta med pinnar. De har fått motta åtskilliga hot om att de skulle dö och begravas. En av ton­åringarna har utsatts för en grov våldtäkt när han låg på marken, naken, bunden och med munkavel och ögonbindel. Han har även bränts på axeln.”

Hånfulla straff

En lång natt av tortyr ledde alltså till fängelsestraff på nio respektive fem år och sex månader. Det kortare straffet beror på straffreducering för att Mohamed-Amin El Hand bara var 18 när dåden begicks. Gärningsmännen ska också betala drygt 250 000 kronor i skadestånd till den ena pojken och knappt 145 000 kronor i skadestånd till den andra pojken.

Tittar man på den svenska straffskalan så är det ganska hårda straff som utdömts mot de båda etniska främlingarna.

Man måste komma ihåg att svensk lagstiftning har skrivits och grundlagts i en annan tid. Våra straffskalor är formulerade för en i princip etniskt homogen befolkning. Samhället såg annorlunda ut.

Rättsväsendet måste anpassas till verkligheten

Sverige av i dag är något helt annat. Mångkulturen har förändrat landet. På 1950-talet läste man aldrig om hur Gösta “Snoddas” Nordgren kidnappade Owe Thörnqvist. Det var först på 2020-talet som populärmusikartister började med sådant beteende. Gruppvåldtäkter var inget ord. Den vidriga tortyrnatten i Solna var helt otänkbar förr i tiden. Sådant förekom inte.

Visst har det alltid funnits tjuvar och banditer. Sinnessjuka människor har till och från rört sig i samhället. Men mångkulturen har gett oss en helt annat typ av råhet. Mångkulturen har gett oss ren ondska. Därför måste också lagstiftningen göras om. Lagstiftningen är inte anpassad för förändringarna i befolkningen.

Ut med packet

Naturligtvis löser man allt genom att söka sig till roten av problemen. Massinvandringen är orsaken till det råa våld vi nu ser. Lösningen är därför lika enkel. Invandringen från främmande länder måste avbrytas och repatriering måste påbörjas i stor skala. Det är det enda sättet att vända utvecklingen.

Nu förstår jag lika väl som alla andra att någon sådan förändring inte finns i det närmaste. Inget av våra riksdagspartier är intresserade av denna nödvändiga politik. Därför har vi för en lång tid framöver en kriminalitet som ser ut som den gör och bara kommer att bli värre och värre. Det måste lagstiftningen anpassas till. Utvisningar måste bli vanligare, kollektiv bestraffning mot hela familjer och klaner bör införas och straffen måste bli betydligt hårdare.

Liksom förr måste det skapas en politik för oss och en annan för dem. Vi måste inse att vi inte lever i det gamla Sverige utan just nu sitter fast i en sinnessjuk verklighet. Det som fungerar för att hålla svenskar lugna och laglydiga är inte alls säkert samma metoder som fungerar på främmande folk.

Sverige AB kan inte reda ut detta

Det som måste göras är alltså att börja skicka hem människor som inte av hävd har rätt att vara här. Görs inte det måste lagstiftningen ses över och anpassas efter den mångkulturella verkligheten där olika straffskalor gäller för olika befolkningsgrupper. Inget av det kommer dock att hända. De styrande arbetar efter principen att alla människor är likadana och att man inte får behandla människor olika beroende på ursprung.

Detta är ett fullständigt vansinnigt tänk som inte kan leda landet någon annan stans än rakt ner i fördärvet. Vi måste inse att Sverige är i händerna på människor som uteslutande för landet i fel riktning. Visst ska vi försöka påverka politiken men vi måste också förstå att ett långt djupt mörker finns framför oss.

Ett nioårigt fängelsestraff innebär att gärningsmannen är ute igen om sex år. Då kan han begå nya vidriga brott. Om sex år har det dessutom kommit drygt en halv miljon nya invandrare som gärningsmannen kommer ut till om nuvarande politik fortgår. Det är vad den svenska staten har att erbjuda oss.

Vi måste därför sluta oss samman och bygga alternativa strukturer, alternativa samhällen. Den svenska staten kommer inte att ge oss något utan tvärtom fortsätta motarbeta det svenska folket och lägga grund för ett laglöst kaosartat samhälle. I det allt mer laglösa samhälle som väntar oss gäller det att bygga egna skyddsnät och organisera sig med likatänkande för att klara sig i det allt mörkare tider som väntar.

jag har valt att ansluta mig till Det fria Sverige. Det är ett aktivt val jag har gjort för att jag förstår att samhället inte för lång tid framöver kommer att vara till gagn för min familj eller mitt folk. jag vill stå redo att möta de aggressioner som kommer.

Är du redo?

Vill du läsa mer sådant här? Teckna en prenumeration på Nationalisten, Sveriges enda nationalistiska tidskrift. Den kommer ut en gång i månaden och du väljer själv om du vill få hem den tryckta upplagan eller bara läsa den digitalt.

(Visited 211 times, 1 visits today)
0
Vi vill veta vad du tycker! Lämna en kommentar!x
()
x
Share This