Skriven av 12:14 Sverige

Inte konstigt Ica blir mer mångkulturellt

Då svensken röstat för massinvandring under årtionden är det inte förvånande att Ica anpassar sig. Oavsett, gör vad du kan för förändring.

Andelen utrikes födda i Sverige är idag runt 20 procent. Lägg sedan till andra och tredje generationens utlänningar som inte redovisas. Kort sagt är andelen ickesvenskar i Sverige betydande.

Allt förändras med massinvandring

Detta får en massa följdeffekter, de flesta negativa för svenskarna och Sverige. Men för enskilda kan det på kort sikt visa sig vara mycket lönsamt. Titta bara på en sådan som Bert Karlsson som ökat på sin rikedom genom avtal med Migrationsverket. Att folk har fått lida där han placerat sina flyktingboenden rör honom inte i ryggen.

När samhällets demografi förändras – i Sveriges fall eftersom majoriteten av svenskarna inte bekymrat sig om massinvandringen – så förändras allt i grunden. En sådan sak är konsumtionsbeteenden. Gammal hederlig pölsa är inte lika intressant som kebab, helt enkelt.

När samhällets demografi förändras – i Sveriges fall eftersom majoriteten av svenskarna inte bekymrat sig om massinvandringen – så förändras allt i grunden.

Ica tänker inte hamna tvåa

Detta har Ica tagit fasta på och ska nu ställa om så 100 butiker i landet att bli mångkulturella. Detta ska ske under 2021 och så fortsätter det väl tills varje butik har rätt dadlar och kan erbjuda halalslaktat kött.

Till Fri Köpenskap säger Johan Bygler, ansvarig för projektet:

– Den första dagen av utbildningen handlar om vilka produkter man ska beställa in och hur man ska exponera dem. Under andra utbildningsdagen, som de flesta köper, så går vi igenom hur man ska jobba vid olika högtider som eldfesten och eid al-fitr.

Konstigt vore annat i dagens Sverige.

Påverka så gott du kan

Nu är det som det är. Förvisso hade kraften hos alla SD-röstare och svenska nationalister tillsammans kunnat ändra på det hela som genom ett trollslag. En samlad bojkott eller en marsch mot Stockholm hade gjort susen. Så kommer inte ske. För många är för lata för att göra annat än att rösta vart fjärde år, och det är inte så ett samhälle förändras.

Alltså måste vi gilla läget och göra vad vi kan. Handla svenskt är en bra grundregel. Ägs butiken av ickesvenskar, hitta andra som är svenskägda och handla där i stället. Blir din närmaste butik mångkulturaliserad, hitta en som inte är det och handla där. Förklara gärna varför du byter butik också. Kräv alltid kött som inte är halalslaktat och så vidare. Självklart, köp lokalproducerat om möjlighet finns.

Det krävs övergripande lösningar för att komma till rätta med det hela och något Sverige som det såg ut för 30 – 40 år sedan kommer inte tillbaka.

Utöver sådant finns det inte mycket att göra. Det krävs övergripande lösningar för att komma till rätta med det hela och något Sverige som det såg ut för 30 – 40 år sedan kommer inte tillbaka. Det finns mycket att göra i detta nu, att se tillbaka på “fornstora dagar” är inte det viktiga.

Betänk att muslimerna i Sverige inte har blivit så inflytelserika att de bestämmer vad som ska finnas i kyldisken på Ica genom nostalgi. Vägen dit har varit svartsjukt värnande om sin tro och sin kultur; barnafödande och lojalitet mot den egna stammen. Är man bara idog nog så kommer man få sina dadlar på Ica.

Vill du läsa mer sådant här? Teckna en prenumeration på Nationalisten, Sveriges enda nationalistiska tidskrift. Den kommer ut en gång i månaden och du väljer själv om du vill få hem den tryckta upplagan eller bara läsa den digitalt.

(Visited 465 times, 1 visits today)
0
Vi vill veta vad du tycker! Lämna en kommentar!x
()
x
Share This