Dan Eliasson

Skriven av 20:28 Sverige • En kommentar

Låt Eliasson stanna – eller avgå alla

Avgå alla eller avgå ingen. Bli inte lurad av en eventuell syndabock vid namn Eliasson. Glöm inte övriga hycklare, alla lika goda kålsupare.

Kraven på att MSB-chefen Dan Eliasson ska bort från jobbet på grund av semesterresan över jul blir fler. Bland andra går M-ledaren Tuffe-Uffe Kristersson ut och kräver det på Facebook. Om han därmed också kommer ge sina egna partikamrater som varit ute och rest liknande förmaningar återstår att se.

Hur som helst ska Eliasson upp till Damberg under veckan. Vad som kommer sägas på det mötet vet vi inte, och aldrig kommer vi få veta det heller. Vi kan dock anta att man kommer komma överens, om det nu inte är så att samsyn redan finns och alla parter kommer vara nöjde. Kanske “tvingas” Eliasson bort (berättelsen då kommer vara att han lämnar sitt jobb frivilligt), kanske inte.

Om han lämnar så handlar det om att partiet hoppas att det ska få populasen att glömma Lille-Mogges; Steffes och Maggans utflykter efter att de sagt åt oss alla att isolera oss.

Att han slutar känns rimligt och då gör han det han alltid har gjort; tjänat partiet. Att Dan Eliasson är en lojal socialdemokrat kan vi ta för säkert. Alla haverier han har bakom sig bevisar det också. Partiet håller honom nöjd och med jobb, han är beredd att tjäna. Om han lämnar så handlar det om att partiet hoppas att det ska få populasen att glömma Lille-Mogges; Steffes och Maggans utflykter efter att de sagt åt oss alla att isolera oss. Risken är stor att det kommer fungera.

Av det skälet vägrar i alla fall jag att kräva Dan Eliassons avgång. Nu tror jag inte att min åsikt i frågan spelar någon roll över huvud taget, men det hindrar mig inte från att dela med mig av den (och uppmana dig att ansluta dig till den). Med mindre än att hela hycklargänget avgår ska Eliasson få stanna kvar.

Avgå alla eller avgå ingen. Låt er inte luras av en eventuell syndabock vid namn Eliasson. Glöm inte Lille Mogge, Steffe eller Maggan – alla lika goda kålsupare. Klicka för att Tweeta

Jag vill inte att hans avgång (och de braskande rubrikerna som då kommer) ska bli den rökridå regeringen i så fall hoppas på. Nej. F-n heller. Avgå alla måste vara stridsropet. Nöj dig inte med en syndabock vid namn Dan Eliasson. Oavsett så kommer han ändå bara få en ny tjänst någonstans, som tack för sin lojalitet till Partiet.

Vill du läsa mer sådant här? Teckna en prenumeration på Nationalisten, Sveriges enda nationalistiska tidskrift. Den kommer ut en gång i månaden och du väljer själv om du vill få hem den tryckta upplagan eller bara läsa den digitalt.

(Visited 400 times, 1 visits today)
1
0
Vi vill veta vad du tycker! Lämna en kommentar!x
()
x
Share This