Skriven av 19:40 Ur ruinerna

Marcus “The Golden One” Follin censurerad på Instagram

Den stora utrensningen av röster som inte passar in i den nya Joe Biden-världen fortsätter. Nu har också svensken Marcus “The Golden One” Follin drabbats av censuren.

I spåren av Joe Bidens seger i presidentvalet har yttrandefriheten på nätet satts under extra hård attack. Inte nog med att den nuvarande presidenten Donald Trump spärrats från i stort sett alla tjänster tillhörande de sociala medier-jättarna, hundratusentals andra som befinner sig utanför den socialliberala åsiktskorridoren har också drabbats.

I dag blev så Marcus Follin, för många mest känd som The Golden One, avstängd från Instagram där han hade över 30 000 följare. Follin låter hälsa till Nationalistens läsare:

“Jag blev under söndagen av med mitt personliga Instagram-konto som jag haft sedan 2013. Jag blev samtidigt av med min  Facebook-sida.

Ingen motivering gavs, utan när jag gick in på Instagram möttes jag av ett meddelande om att jag brutit mot ‘community guidelines’. Vilket jag aldrig gjort. Mitt Instagram-konto har innehållit träning, natur och familjebilder. 

Tills vidare kan ni hitta mig på Telegram.

Vi kan räkna med att allt fler kommer spärras från Big Tech-bolagens tjänster, och därför är det av yttersta vikt att vi lär oss att använda alternativa vägar för kommunikation. I morgondagens Kväll med Svegot, som sänds direkt på DLive och Radio Svegot med start klockan 20:00, kommer detta diskuteras på djupet.

Vill du läsa mer sådant här? Teckna en prenumeration på Nationalisten, Sveriges enda nationalistiska tidskrift. Den kommer ut en gång i månaden och du väljer själv om du vill få hem den tryckta upplagan eller bara läsa den digitalt.

(Visited 1 031 times, 1 visits today)
0
Vi vill veta vad du tycker! Lämna en kommentar!x
()
x
Share This