Skriven av 15:42 Krönika, Ur papperstidningen

Offensiv mot svenskfientligheten

Det fria Sveriges ordförande lovar att föreningen ska gå på offensiven mot svenskfientligheten under 2021. Men inte som snöflingor tack och lov.

UR NATIONALISTEN NR. 1/2021 | När vi blickar tillbaka på året som gått är vi nog många som kan konstatera att det inte riktigt blev som vi hade planerat. Budgetar, tidsplaner och allt möjligt som kändes så självklara i början av året har helt ställts på ända. Nu blev året visserligen ett framgångsrikt sådant för föreningen Det fria Sverige ändå, med medlemsrekord, massiva renovering av Svenskarnas hus in- och utvändigt och inte minst sjösättningen av tidskriften du håller i handen (eller läser på din skärm). Men mycket av det som var tänkt att genomföras har satts i väntrummet medan vi avvaktat och försökt förstå utvecklingen.

Det här är en prenumerantexklusiv artikel. För att läsa den måste du teckna en prenumeration eller logga in. Du kan välja om du vill få hem tidningen i brevlådan eller bara läsa den digitalt.

(Visited 264 times, 1 visits today)
0
Vi vill veta vad du tycker! Lämna en kommentar!x
()
x
Share This