Skriven av 14:26 Krönika, Ur papperstidningen

För frihet på alla fronter

UR NATIONALISTEN NR. 2 / 2021 | För mig är det tydligt att vi gått in i en ny fas i den strid mellan gott och ont som så länge rasat i vår värld. Utvecklingen i USA i samband med presidentvalet, EU:s bildande av egen armé och ökade koncentration av makt och starkt tilltagande strömmar av migranter över Medelhavet är en del av det. Lockdowns, vaccinregister och inskränkt demonstrations-, mötes och näringsfrihet i coronahysterins spår är andra.

Det här är en prenumerantexklusiv artikel. För att läsa den måste du teckna en prenumeration eller logga in. Du kan välja om du vill få hem tidningen i brevlådan eller bara läsa den digitalt.

(Visited 192 times, 1 visits today)
0
Vi vill veta vad du tycker! Lämna en kommentar!x
()
x
Share This