Skriven av 08:10 Världen

Front mot Coca-Cola – omfamna din vithet i stället för att skämmas

Coca-Cola indoktrinerar sina anställda att vara “mindre vita”. Detta vithat går igen också i Sverige. Vi säger: omfamna din ras med stolthet.

Vänsteraktivisten Robin DiAngelo täljer guld med sin antivita aktivism. I Sverige är hon aktuell med boken “Vit skörhet” som hyllats av SVT med flera. Den handlar om att alla vita människor är rasister. Punkt slut.

Detta har Coca-Cola tagit till sig och tvingar nu alla anställda i USA att genomgå kurser som ska lära dem (indoktrinera dem?) att vara “mindre vita”. Kursen hålls i samarbete med ovan nämnda Robin DiAngelo.

Hatet mot vita nu allmängods

Det är inte bara i USA som antivitheten tagit sig dylika proportioner. Inom forskarvärlden är “kritisk rasteori” godkänt. Denna forskning går i sak ut på att tillskriva vita allt negativt man kan tänka sig. Vita är enligt denna teori ansvariga för allt ont. Att vara antivit är salongsfähigt och godkänt. Från yttersta vänstern via Expoextremisterna till regeringskansliet är vithatet mode.

Denna forskning går i sak ut på att tillskriva vita allt negativt man kan tänka sig.

I den “utbildning” som Coca-Colas anställda tvingas genomgå lär de sig att vara vit innebär att vara “arrogant”, “förtryckande”, “självsäker”, “defensiv” och “okunnig” – det är nämligen typiska karaktärsdrag för vita. Att vara “mindre vit” innebär (förutom att kasta av sig ovanstående) också att vara “mer ödmjuk” och att “bryta med den vita solidariteten”.

Vårt tips: förstärk dina rasdrag

Det vi vita anklagas för är inte bara negativt (vi är ju enligt dem också självsäkra och defensiva). En del andra anklagelsepunkter skulle vara straffbara att rikta mot någon grupp i HMF-lagens Sverige. Och tittar man närmare på denna “kritiska rasteori”, anklagelserna och retoriken, så inser man snart vad det egentligen handlar om.

Avundsjuka.

Förutom självhatande vita dårar och generellt okunnighet är det enkel avundsjuka. Man tittar på vad de vita folken åstadkommit genom historien och blir avundsjuk. Istället för att fokusera på att hitta något eget att vara stolt över blir man hatisk. Den västerländska civilisationen är kronan verkar de tycka och de hatar de vita som byggde den. Och de gör det medan de rider på det vita västerlandets rikedomar och samhällssystem. De borde vara tacksamma, inte hatiska. De borde vilja det vita väst väl, inte riva ned det.

Men på din kammare – om inte i offentligheten – är vårt tips till dig att omfamna allt det som gör dig till dig. Inklusive dina rasdrag.

Nu har det gått så långt att deras hat och avundsjuka blivit en del av tidsandan. Detta kommer inte försvinna i brådrasket och allt fler kommer tvingas till likande indoktrinering som Coca-Colas anställda. Händer det så håll tand för tunga och spela fult i deras fula spel – i alla fall om du inte har några andra alternativ.

Men på din kammare – om inte i offentligheten – är vårt tips till dig att omfamna allt det som gör dig till dig. Inklusive dina rasdrag. Faktum är att det är den största ära och ynnest att födas in i den vita rasen. Gläds åt ditt arv och förvalta det väl.

Vill du läsa mer sådant här? Teckna en prenumeration på Nationalisten, Sveriges enda nationalistiska tidskrift. Den kommer ut en gång i månaden och du väljer själv om du vill få hem den tryckta upplagan eller bara läsa den digitalt.

(Visited 298 times, 1 visits today)
0
Vi vill veta vad du tycker! Lämna en kommentar!x
()
x
Share This