Skriven av 13:52 Världen

”Tumme-ner” för Joe Biden på Youtube

Långt – lååååångt – många fler ogillar Joe Biden och hans administration än vad som uppskattar den. Det syns tydligt på bland annat Youtube.

Joe Biden har inte varit president särskilt länge och inte har vi hört mycket från honom. På sätt och vis är det skönt eftersom fyra år med Trump var utmattande. Att vi inte hört mycket handlar inte så mycket om att han inte gör något, även om han uppenbarligen inte lägger ner lika många timmar som Donald Trump gjorde.

Ingen gillar Joe Biden

Nej, framförallt handlar det om att medströmsmedia bestämt sig för att det inte finns något att rapportera. Allt är som det ska, cirkulera här finns inget att se. Trump kunde inte blinka med ögonen utan att få kritik världen över. Biden, ja han kan göra vad som helst. Media är överens om att upprätthålla charaden om Joe Biden som en omtyckt president.

Sanningen är att de flesta som röstade på honom inte ens gillade honom. De röstade på honom eftersom de ogillade Trump ännu mer. Många av dem har fått äta upp sin röst då de sett sina arbeten försvinna och Kina åter igen få inflytande.

I Vita huset gör man vad man kan

Vita huset gör vad de kan för att få administrationen att framstå som uppskattad. Bland annat har man tagit bort möjligheten att kommentarer på det officiella Youtube-kontot. Man var tvingad till det eftersom de negativa kommentarerna vida översteg de positiva på alla klipp utom ett.

Med den möjligheten stängd är det tumme-upp eller tumme-ner som gäller för folk. Och oj vad de använder den. En del klipp kan ha 10 000 tumme-ner medan den har 400 tumme-upp. Klipp efter klipp är det samma sak. I princip ingen gillar Joe Biden eller Kamala Harris (i alla fall inte tillräckligt för att trycka tumme-upp på tuben).

Säkert “trollens” fel

Vad ska vi få höra härnäst, nu när kommentarerna är avstängda? Att det är en “armé av troll” som trycker tumme-ner kanske? Varför inte. USA har tagit stormsteg mot att bli det nya Sovjet, med allt vad det innebär av absurditeter. Så varför inte skylla på troll och hävda att Joe Biden egentligen har 99 procent approval rate i alla undersökningar.

Fram tills dess kan du passa på att kika lite på klippen på tuben. Skämskudde rekommenderas.

Vill du läsa mer sådant här? Teckna en prenumeration på Nationalisten, Sveriges enda nationalistiska tidskrift. Den kommer ut en gång i månaden och du väljer själv om du vill få hem den tryckta upplagan eller bara läsa den digitalt.

(Visited 193 times, 1 visits today)
0
Vi vill veta vad du tycker! Lämna en kommentar!x
()
x
Share This