Ge aldrig upp

Skriven av 14:29 Krönika

Vik aldrig ned – ge aldrig upp

De vill att du ska acceptera vad de gör och nedslås av deras övertag. Men du ska inte göra som de vill. Du ska aldrig ge upp.

Vi kan läsa det varje dag – i såväl slaskmedia som alternativmedia. Artikel efter artikel andas samma språk. Klimatförstöringen är ett faktum (dagligen i regimmedia), regeringen arbetar med Facebook och Google för att tysta (regeringens utrikesdeklaration), demokraterna i USA kräver att Fox news och Newsmax läggs ned (Breitbart med mera), män diskrimineras på arbetsmarknaden (Fria tider), sossarna kör krigskampanj mot Sverigedemokraterna (Löfvens Facebook) och så alla våldsövergrepp och orättvisor mot vanliga svenskar förstås.

Övermakten är enorm, fiendens kraft är fruktansvärd. Känn dig liten ifall du inte är med i gänget. Lika bra att falla till föga, ge efter, ge upp, börja hålla med, börja bejaka det du inte vill.

Acceptera och bejaka istället för att vänja sig

Det har länge sagts att målet är att koka grodan, att vi svenskar (precis som alla andra i Västerlandet) ska vänja oss vid massinvandring, multikulti, full rasblandning, att vara en minoritet i mängden. Alla biverkningar i form av våld, rån, aggressivitet, laglöshet, sharia, moskétjut och tusen andra obehagligheter ska vi långsamt vänja oss vid.

Men nu har tonläget skruvats upp. BLM-härjningarna det senaste året har återgivits i en positiv dager, media fabricerar händelser för att kunna anklaga för ”white supremacy”, regeringar stänger ner hela samhällen, S förklarar krig mot SD medelst aggressiv och smutsig retorik, Biden och Pelosi visar fram 5000 soldater i Washington DC för att visa upp sin makt, Trump och Orbán är Hitler eller Djingis inkarnerad enligt regimtrogna kanaler (95 procent av västmedia), tal om valfusk innebär förvisning från sociala medier.

Hur rått och skruvat det har blivit visar Magnus Söderman i en artikel här på Nationalisten. En kvinna säger upp vänskapen på ett nonchalant sätt bara för att vännen liksom en miljon andra svenskar röstar på SD. Ingen fråga varför, ingen fundering, bara kasta bort vänskapen som ett äppelskrutt.

Du ska gå med på att rånas

I det uppskruvade klimatet har målen justerats. Nu är målet för sossarna i Sverige, demokraterna i USA, västvärldens media och akademiker samt hela PK-ligan att vita människor ska acceptera förtrycket. Se det som något nödvändigt och gott. Man ska medge valförlust trots uppenbart fusk (klara indikationer får inte ens granskas officiellt). Man ska gå med på att bli rånad och våldförd (man är ju vithyad och därmed drabbad av arvsynd). Man ska böja nacke mot såssemakten eftersom de vet bättre hur odugliga de än är. Man ska erkänna sig moraliskt och intellektuellt mindervärdig gentemot högfärdiga murvlar. Man ska bejaka folkutbytet även om det känns konstigt och obehagligt.

Målet är att du ska ge efter mot övermakten, att du ska ge upp och bara acceptera läget, rent av bejaka det – precis som i de kommunistiska staterna de senaste hundra åren. Därför kallas du bonnläpp som inte förstår så bra. Därför kallas du nazist och rasist. Därför kallas du klimatförstörare. Därför kallas du hatare. Feltänkare. Feltyckare.

Samtidigt demonstrerar etablissemanget sina maktanspråk med eftertryck. Och samtidigt vänder de på steken och framställer sig själva som offer. De har blivit hotade och hatade, de har blivit diskriminerade, de har känt obehag när någon från Alternativ för Sverige har öppnat munnen, de var livrädda i källaren i Kongressen. Därmed slipper de det dåliga samvetet och kan fortsätta trakasserierna mot rekorderliga svenskar. Deras beteende rättfärdigas. Vilken röta!

Vik inte ned dig, ge aldrig upp

I tider av fara prövas människorna. Svaghet och rädsla är ofta det sämsta alternativet. SD har vikit ned sig tusen gånger i tron att de ska bli accepterade. Merkel har vikit ned sig för Die Grüne i tron att det skulle gynna henne. Moderaterna har av strategiska skäl vikit ned sig för Miljöpartiet. I Thüringen vek man ned sig vid ett delstatsval för ett år sedan efter drev och påtryckningar. Det går alltid likadant. Man förlorar och börjar acceptera det man inte vill. 

Amerikanerna har den senaste tiden visat sig berömvärda. Donald Trump har aldrig medgivit någon valförlust, och på President Day nyligen gick hundratusentals människor ut och hyllade Trump istället för dementpatienten i Vita huset.

För det viktigaste är att att inte vika ned sig, inte medge något av överhetens fulspel och tomma fraser. Övermakten är nämligen svag, den står på bräckliga styltor. Den är ingen egentlig övermakt. Den bara skränar. Det finns ingen anledning att ge upp mot sådana motståndare.

Vill du läsa mer sådant här? Teckna en prenumeration på Nationalisten, Sveriges enda nationalistiska tidskrift. Den kommer ut en gång i månaden och du väljer själv om du vill få hem den tryckta upplagan eller bara läsa den digitalt.

(Visited 239 times, 1 visits today)
0
Vi vill veta vad du tycker! Lämna en kommentar!x
()
x
Share This