Skriven av 09:13 Sverige • 2 kommentarer

Är vi redo för förbudslagarna?

Det är bara en tidsfråga innan politikerna i Sverige enkelt kommer kunna förbjuda misshagliga organisationer. Låt oss se möjligheterna i det.

Det är tyvärr självklart att det kommer bli ett förbud mot att delta – vara medlem i – ”rasistiska” organisationer framöver. Bara SD, V och L verkar ha andra åsikter om det. Därtill kommer det komma lagar som gör det enkelt för makten att upplösa föreningar som inte passar dem.

Jag skriver ”tyvärr”, inte för att jag har något behov av att vara medlem i ”rasistiska” organisationer själv utan eftersom jag vet hur viktigt det är att vi står upp för principer. Den principen jag framförallt tänker på är föreningsfriheten. Svenskar ska kunna organisera sig utan statens godkännande. Punkt.

Handlar det om ”rasism”?

Till del handlar det om att svenska regeringen och svenska politiker inte vågar eller vill stå emot det tryck som utövats mot landet under många år, där utländska krafter krävt förändringar av Sveriges grundlag för att förbjuda ”rasistiska” organisationer.

Men det handlar också om att få lagar på plats för framtida behov. Det finns inte några hot från rasistiska organisationer i Sverige, att påstå det är ju löjligt. Faktum är att det inte finns några ”rasistiska” organisationer om man ska titta på det hela med någon intellektuell hederlighet kvar i kroppen.

Så det handlar lika mycket om att få till stånd en grundlagsändring och en möjlighet för systemet att förbjuda att människor med ”fel” åsikter organiserar sig. Man riktar först in sig på ”rasisterna” och sedan följer alla oliktänkande en efter en.

Vem är ”rasist”

Är det sådana som Henrik Arnstad eller Expo som ska hjälpa regeringen att avgöra vilka organisationer som är ”rasister”? Då och då hör vi i debatten att Sverigedemokraterna är ”rasister” – ja S-märkta statsråd och statsministern själv – tycker det. Alltså måste SD förbjudas. Därefter alla nationalistiska föreningar tills det inte finns några kvar.

Vem som är ”rasist” kommer ju makten själv bestämma. Vilken definition av ordet ska de använda? Är man ”rasist” för att man erkänner rasernas existens? Eller bara om man säger att en människa är underlägsen en annan på grund av ras?

Några sådana definitioner kommer inte komma utan allt kommer vara godtyckligt.

Att ge upp är inget alternativ

”Rasist” kommer vara ekvivalent med ”nationalist” när de är klara. Kommer de lyckas bättre än tyskarna med att förbjuda organisationer? Jag har svårt att se det, även om man aldrig vet. Kanske den svenska effektiviteten kommer få det eka tomt bland de blågula.

Hur systemet kommer agera vet jag inte, men jag vet hur vi nationalister kommer agera. Vi kommer köra på. Förbjuder de våra organisationer så organiserar vi oss på andra sätt.

Personligen avser jag att framöver skriva mer om detta och ge råd kring hur man kan organisera sig underifrån och verka asymmetriskt. Vi ska göra det hopplöst för dem att övervaka och kontrollera det nationella motståndet i Sverige. Till vår tjänst har vi både gammal och ny teknik; gamla beprövad vägar och nya outforskade. Men som sagt, jag ber att få återkomma framöver.

Avslutningsvis: Låt oss konstatera att makten vill ha mer makt och förbud är vägen de väljer. Vi ska strida mot dem varje bit på vägen då de trampar på våra medborgerliga fri- och rättigheter. När alla möjligheter är uttömda där, då övergår vi till den asymmetriska organiseringen underifrån som vi redan nu håller på att strukturera och implementera.

Hets mot folkgrupp-lagstiftningen fick oss att slipa våra argument och tänka till gällande strategi. Organisationsförbud kommer på sikt också stärka oss. Det enda vi behöver komma ihåg är att vad som än händer så ger vi aldrig upp.

Läs också: Vad är rasismen man vill förbjuda?

Vill du läsa mer sådant här? Teckna en prenumeration på Nationalisten, Sveriges enda nationalistiska tidskrift. Den kommer ut en gång i månaden och du väljer själv om du vill få hem den tryckta upplagan eller bara läsa den digitalt.

(Visited 432 times, 1 visits today)
2
0
Vi vill veta vad du tycker! Lämna en kommentar!x
()
x
Share This