Skriven av 07:54 Sverige • 2 kommentarer

Attackerna i Vetlanda – ett resultat av mångkultur och massinvandring

Terror eller inte i Vetlanda? Det vet vi inte. Men vi vet grundorsaken till våldet: svenskfientlig politik under årtionden. Ska svensken fortsätta rösta på de personer som gör dem illa?

Polisen gör vad de kan för att vanligt folk inte ska få veta sådant som är ”politiskt känsligt” så här precis inpå attackerna i Vetlanda. Man vill inte svara på gärningsmannens medborgarskap exempelvis och media gör sitt för att nonsensrapportera.

Inte svensk, kanske terror

Alltså vet vi inte mycket. Knappt något. Däremot spekuleras det mycket och bilden kommer att klarna framöver. Polisen och medias agerande hjälper analysen; det bör inte vara en ”Kalle” eller ”Anders” som gett sig på folk, det hade man snabbt berättat. Att gärningsmannen inte är svensk visar också en bild som cirkulerar, vilken visar gripandet. Alternativmedia konstaterar att han är afghan och pratar dålig svenska.

Vad gäller motiv är det knepigare att spekulera kring. Antingen är det ett klassiskt vansinnesdåd eller så är det ett terrorbrott. Jag utgår då från att attackerna verkar ha skett vid olika platser. Men som sagt, informationen är knaper.

Orsaken den samma oavsett brott

Det vi kan sluta oss till är dock detta; hade ”våra” politiker inte fyllt på Sverige med främlingar från världens alla hörn, samtidigt som landet mer eller mindre stöttar de eviga krigen mot de lände varifrån ”flyktingarna” kommer, så hade det som hände i Vetlanda inte hänt.

Oavsett varför gärningsmannen i går gjorde som han gjorde så är grundorsaken mångkultur och massinvandring. Den förda politiken under årtionden är orsaken. I det sammanhanget kan vi också konstatera att de skyldigas skara är stor. Var och en som röstat för och upprätthållit det vi kallar AB Sverige har blod på sina händer, denna gång som alla andra gånger.

Vetlanda röstade för det

Tittar man på hur de boende i Vetlanda röstat är det tydligt att en absolut majoritet röstat för massinvandring, mångkultur och svenskfientlighet. Man får det man röstar på. De borde inte förfasas i dag utan glädjas åt att deras röst faktiskt fick genomslag.

Det makabra fortsätter sedan med partiledarna som skriver indignerat på Twitter. Det borde vara spöstraff på sådant, och då är jag snäll. Om väljarna har blodstänk på händerna så är Sjuklöverns partiledare genomdränkta av blodet från mördade svenskar.

Snart är det val igen och då kommer AB Sveriges fårskallar till väljare rösta ungefär som förra gången. Och rätt som det är sker ett nytt dåd som skakar om lite mer. Glöm nämligen inte att gårdagen inte var något mot den svenskfientlighet som drabbar folket varje dag.

Överlev mångkulturen

(Visited 452 times, 3 visits today)
2
0
Vi vill veta vad du tycker! Lämna en kommentar!x
()
x
Share This