Skriven av 08:40 Sverige

Medier “utan agenda” ignorerade banbrytande studie om våldtäkter

Gammelmedia brydde sig inte om våldtäktsstudie som visade utlänningars överrepresentation. Ingen agenda bakom det enligt dem själva.

Här om dagen skrev Expressen om den nyligen publicerade studien som återigen visade att den absoluta majoriteten av dömda våldtäktsmän är utlänningar. Studien är den mest omfattande någonsin och man har tittat på alla politiskt inkorrekta parametrar: utbildningsnivå till bostadsområde, IQ, födelseland och tidigare brottslighet. Intresset för studien i ett land som Sverige, men kvinnors rättigheter, feminism och så vidare i fokus borde vara enormt. Men icke.

Media helt ointresserade

Studiens huvudförfattare, Ardavan Khoshnood, säger till Expressen angående “traditionella mediers” intresse:

– Vanligtvis brukar de vara snabba med att ringa, men så blev det inte den här gången.

Däremot har alternativmedia hört av sig, tagit del av och skrivit om rapporten. Khoshnood säger:

– De har haft sin egen agenda och har inte velat sätta sig in i rapporten som helhet. Till exempel har de misstänkliggjort oss för att vi inte har haft med data efter 2015.

Politisk agenda

Det är sant som man säger, aldrig blir folk nöjda och våra sympatier är med Kohshnood. Expressen lägger sedan till en intressant passus i sammanhanget, de skriver:

“Han saknar intervjuförfrågningar från vanliga mediehus, sådana som inte rapporterar i syfte att gynna en viss politisk agenda.”

Nej, de mediehus som inte hör av sig när rapporten visar något som inte passar dem vill inte “gynna en viss politisk agenda”. Att man kan med att ens skriva så. Hela Expressens artikel belyser att medströmsmedia inte vill veta av studien, för att sedan landa i att just den median inte har egen agenda, medan alternativmedia är skurken som rapporterar om en studie som bara konstaterar det nationalister har sagt i årtionden.

Svenskarnas fel?

Det är världen upp och ned.

Och rätt som det var började annan gammelmedia skriva om studien, och ta fasta på att man inte vet varför denna överrepresenterade grupp våldtar. Antagligen landar man i att det är svenskarnas fel på något sätt.

Vill du läsa mer sådant här? Teckna en prenumeration på Nationalisten, Sveriges enda nationalistiska tidskrift. Den kommer ut en gång i månaden och du väljer själv om du vill få hem den tryckta upplagan eller bara läsa den digitalt.

(Visited 222 times, 1 visits today)
0
Vi vill veta vad du tycker! Lämna en kommentar!x
()
x
Share This