Skriven av 12:09 Sverige

Demografins verklighet

Vi kan med stor sannolikhet veta hur svenskens framtid ser ut. Och den ser inte ljus ut. Ska vi kunna ha en chans måste var och se detta i vitögat.

UR NATIONALISTEN NR. 5 / 2021 | Det är av yttersta vikt att du förstår allvaret i den demografiska situationen, hur den kan ändras och vad vi som svenskar måste göra för att skapa en så trygg och fri framtid som möjligt för våra familjer och vårt folk. 

Inledning

Den största ödesfrågan vi som folk och civilisation står inför är den demografiska. Det är en bokstavlig kamp mot klockan, för om ingen omvälvande förändring sker har vi redan svaret på vart det kommer leda; svenskarna blir en minoritet i sitt eget land och möjligheten för ett nationalistiskt – i ordets sanna bemärkelse – parti att vinna makt på demokratisk väg är då inte ens längre teoretisk möjlig.

Statistiken (ett särskilt tack till Affes statistikblogg affes.wordpress.com som jag hämtat relevant information från) jag kommer visa för dig är hårresande, och för väldigt många kan det komma som en chock när de förstår hur långt det redan är gånget. Hade jag varit vänster hade jag här därför utfärdat en så kallad triggervarning, men jag är övertygad om att du är redo att ta del av de dramatiska siffrorna. 

Viktigt är dock att du inte låter dig nedslås. Du kan få för dig att det är ”för sent”, att vi ”redan har förlorat” och det kan göra dig apatisk och deprimerad. Det är helt fel reaktion! Istället måste insikten om sakernas tillstånd fylla dig med kamplust, med en förståelse för att ditt bidrag till förändringen är viktig, hur litet det än kan verka för dig. 

Däremot ska du inte göra dig några illusioner. Problemet kommer inte lösa sig av sig självt, och genom att inte vara med och bidra till en förändring bidrar du istället till att vansinnet får fortsätta; så svartvit är faktiskt verkligheten när det gäller den här frågan. Men ha med dig förståelsen för att Europa varit illa ute förut, men tack vare uthållighet och dedikation har vi alltid kommit segrande tillbaka; minns om inte annat Reconquistan i Spanien där det tog 800 år att göra sig av med den muslimska ockupationen. 

Men låt oss nu titta närmare på siffrorna, som alla är hämtade ur officiell statistik. Om du inte tror mig är du välkommen att dubbelkolla källorna, men du kommer få gräva rätt djupt; staten vill nämligen inte att siffrorna sammanställs så här tydligt eftersom det skulle riskera att svenskarna inser att de håller på att bli utbytta som folk.

Det här är en prenumerantexklusiv artikel. För att läsa den måste du teckna en prenumeration eller logga in. Du kan välja om du vill få hem tidningen i brevlådan eller bara läsa den digitalt.

(Visited 272 times, 1 visits today)
0
Vi vill veta vad du tycker! Lämna en kommentar!x
()
x
Share This