Skriven av 12:09 Krönika • En kommentar

Det medvetna folkutbytet

Det pågående folkutbytet är något som makten vill ska ske. Och det är inte första gången som det sker, historien ger flera exempel.

UR NATIONALISTEN NR. 5 / 2021 | Massinvandringen och välfärdsstaten leder obönhörligen till fasansfulla demografiska konsekvenser, vilket vi om inte annat påvisar i det här numret av Nationalisten. Samtidigt är det också de frågor som inte bara Socialdemokraterna har som sina paradgrenar, utan tills nyligen hela Sveriges riksdag. Vem som helst med ens grundläggande förståelse för matematik förstår att politiken som förts i snart femtio år, med ökad intensitet de senast trettio, kommer leda till att vi svenskar trängs undan i vårt eget hemland. 

Det är lätt att ifrågasätta de svenskar som sedan den socialdemokratiska statskuppen 1975 fortsatt rösta för folkutbytet, men med en förståelse för hur massan fungerar blir det också tydligt att den allmänna rösträtten gärna behåller status quo så länge trygghet, eller upplevd trygghet, kan utlovas. Om detta skriver Björn Werner förtjänstfullt i Göteborgs-Posten den 17 april i år, i en kulturkrönika med titeln ”Många av oss hade trivts rätt bra i DDR”. 

Det här är en prenumerantexklusiv artikel. För att läsa den måste du teckna en prenumeration eller logga in. Du kan välja om du vill få hem tidningen i brevlådan eller bara läsa den digitalt.

(Visited 518 times, 1 visits today)
1
0
Vi vill veta vad du tycker! Lämna en kommentar!x
()
x
Share This