Skriven av 12:09 Krönika

Folkutbytet är vår tids ödesfråga

Hur vi än vänder och vrider på det så är det folkutbytet som övertrumfar alla andra frågor. De flesta problem vi brottas med springer därifrån.

UR NATIONALISTEN NR. 5 / 2021 | Det pågående folkutbytet är vår tids ödesfråga. Det finns ingen väg runt detta konstaterande och även om andra frågor i sig kan vara nog så relevanta och viktiga överskuggas alla av den livsfara som massinvandringen är.

Det var fara 1975 då politikerna bestämde att Sverige skulle bli en mångkultur och det blev inte bättre av att man för några år sedan skrev in denna mångkultur i grundlagen. Mångkultur – så att alla förstår det – handlar inte om olika kulturer som lever i samförstånd (likt vi gjort i Sverige sedan svearna och göterna enades) utan om att det svenska ska sopas bort medan svenskarnas själva existens utmanas.

Det är inte alarmistiskt att kalla det som sker för ett folkutbyte, inte heller är det överdrivet att tala i termer som ”liv och död”. Svenskarnas själva existens är hotad på sikt – det är ett demografiskt faktum, vilket Dan Eriksson skriver om i detta nummer av Nationalisten.

Det här är en prenumerantexklusiv artikel. För att läsa den måste du teckna en prenumeration eller logga in. Du kan välja om du vill få hem tidningen i brevlådan eller bara läsa den digitalt.

(Visited 370 times, 1 visits today)
0
Vi vill veta vad du tycker! Lämna en kommentar!x
()
x
Share This