Skriven av 12:09 Krönika

Skadad tillit återkommer när förutsättningarna är rätt

“Jag är i alla fall hoppfull inför framtiden, inte för att jag tror att ‘svensken kommer vakna’ plötsligt, men för att jag vet att vårt folk stått inför större, hårdare och farligare utmaningar. Som vi överlevt.”

UR NATIONALISTEN NR. 5 / 2021 | Om det är en konsekvens av mångkulturen jag som kvinna märker mer än någon annan så är det den skadade tilliten. Det är inte bara något slags hjärnspöke vi känsliga kvinnor har; det är statistiskt och vetenskapligt bevisat att med mångkultur och heterogenitet kommer även minskad altruism och en förstörd social tillit som visar sig både i en misstänksamhet mot grannar och de som finns i ens närmiljö och även mot samhället i stort.

Det här är en prenumerantexklusiv artikel. För att läsa den måste du teckna en prenumeration eller logga in. Du kan välja om du vill få hem tidningen i brevlådan eller bara läsa den digitalt.

(Visited 73 times, 1 visits today)
0
Vi vill veta vad du tycker! Lämna en kommentar!x
()
x
Share This