Skriven av 08:26 Krönika, Ur papperstidningen

Är det ett mediehus vi håller på att bygga?

Ju fler ben vi har att stå på, desto bättre är det för vår förening. Och nu har vi skaffat ett nytt stadigt sådant, vilket syns tydligt i detta nummer av tidskriften.

UR NATIONALISTEN NR. 6 / 2021 | Du kommer att märka en sak i detta nummer. Åtskilliga sidor riktar din uppmärksamhet mot Logik Förlag och en del böcker vi rekommenderar. Därtill uppmärksammar vi också de böcker som våra skribenter skrivit och som finns på nämnda förlag.

Vafalls, är Nationalisten numera sponsrade av förläggarna på Logik och underställda deras inflytande? Icke sa nicke. Jag kan lova er alla att jag på helt eget initiativ sett till att peta in Logikannonser där det varit möjligt. Så här ligger det nämligen till: Vi har gått och blivit med förlag.

Ja, det är sant. Klackarna i taket kära vänner, Det fria Sverige har gått och blivit med förlag och det är inte illa det.

Det här är en prenumerantexklusiv artikel. För att läsa den måste du teckna en prenumeration eller logga in. Du kan välja om du vill få hem tidningen i brevlådan eller bara läsa den digitalt.

(Visited 183 times, 1 visits today)
0
Vi vill veta vad du tycker! Lämna en kommentar!x
()
x
Share This