Skriven av 15:09 Krönika

Blod, svett och babblarna

Ens gäng förändras över tid. Passa på innan du bildar familj och livet helt plötsligt blir väldigt annorlunda.

UR NATIONALISTEN NR. 7 / 2021 | Jag minns en blixtdemonstration för några år sedan, ett gäng med käcka gossar som från ingenstans svepte upp en fet banderoll, tände på lite pyroteknik och på någon minut totalt dominerade T-centralen i Stockholm. 

De helt ”nyanlända” flydde hals över huvud, och de svenska överlöparna darrade av skräck. Det var fantastiskt! Det gick så bra att vi bestämde oss för att ta en liten promenad, och det var en promenad som ännu värmer. Gemenskap, ett syfte, redo för allt och lite till.

Det här är en prenumerantexklusiv artikel. För att läsa den måste du teckna en prenumeration eller logga in. Du kan välja om du vill få hem tidningen i brevlådan eller bara läsa den digitalt.

(Visited 75 times, 1 visits today)
0
Vi vill veta vad du tycker! Lämna en kommentar!x
()
x
Share This