Skriven av 15:09 Kultur

Gänget på Skänningeanstalten

Att hamna i svenskt fängelse är det kanske inte alla som har erfarenhet av. Här en berättelse från en som vet.

UR NATIONALISTEN NR. 7 / 2021 | Där stod jag på Skänninge station och funderade på hur de kommande månaderna skulle förlöpa. Med tåg och buss hade jag tagit mig dit från Karlskrona där jag bodde och nu skulle en kamrat hämta mig med bil och köra den sista biten till mitt nya boende. Som alltid när man ska hamna i nya miljöer så var det lite nervöst.

Det här är en prenumerantexklusiv artikel. För att läsa den måste du teckna en prenumeration eller logga in. Du kan välja om du vill få hem tidningen i brevlådan eller bara läsa den digitalt.

(Visited 318 times, 1 visits today)
0
Vi vill veta vad du tycker! Lämna en kommentar!x
()
x
Share This