Skriven av 15:09 Kultur, Ur papperstidningen

Håll ihop och allt är möjligt

Ensam är svag och du måste se till att ha folk omkring dig. I framtiden kommer ditt väl eller ve hänga på detta.

UR NATIONALISTEN NR. 7 / 2021 | Att ensam skulle vara stark är helt enkelt inte sant. I alla fall inte stark på något sätt som spelar roll i den verkliga världen. Visst kanske den ensamme inte riskerar att bli sviken eller råka ut för hjärtsorg, men vad är det att försöka fly undan.

Ensam är inte stark. Ensam är svag, utsatt och ett lätt byte. Varför skiljer rovdjuren ett byte från flocken? Eftersom ensam är svag. Var alltså inte svag – var inte ensam.

Familjen är den grundläggande enheten, själva fundamentet allt vilar på. Ditt mannaförbund, gäng, orden, sammanslutning eller vad du vill kalla detta kollektiv är den familj du själv väljer. Det är en grupp människor med vilka du fungerar och som delar grundläggande värderingar, vilka de än må vara. Ju längre tiden går och den moderna världen krackelerar desto viktigare kommer detta sammanhang att bli.

Kanske är det svårt att finna människor i sin närhet, kanske vill man inte alltid berätta vad man tycker och tänker. Därför finns Det fria Sverige. Som medlem i föreningen – aktiv medlem – kommer du i kontakt med folk som är mer som dig själv. Från dessa kontakter kan sedan vad som helst växa. Det är bara för var och en att sträva på. Ett är säkert i alla fall och det är att när vi håller ihop så är allt möjligt.

(Visited 220 times, 1 visits today)
0
Vi vill veta vad du tycker! Lämna en kommentar!x
()
x
Share This