Skriven av 15:09 Kultur, Världen

The Brand

De utgör en försvinnande liten minoritet i USA:s fängelser men är det mest fruktade gänget innanför murarna. De studerar västerlänsk filosofi och krigskonst samtidigt som de är hänsynslösa våldsverkare. Om de får frågan om vita kan överleva som minoritet kommer svaret vara “ja”. Men det kostar en hel del.

UR NATIONALISTEN NR. 7 / 2021 | I The Way of Men skrev den amerikanske författaren och maskulisten Jack Donovan att ”the way of men is the way of the gang”. De fyra maskulina egenskaperna, styrka, mod, skicklighet och heder, är egenskaper som är värdefulla för en grupp män i konkurrens med andra grupper av män. Donovan kallade sådana grupper för gäng och uppmanade läsaren att ”starta ett gäng”.

Det här är en prenumerantexklusiv artikel. För att läsa den måste du teckna en prenumeration eller logga in. Du kan välja om du vill få hem tidningen i brevlådan eller bara läsa den digitalt.

(Visited 120 times, 1 visits today)
0
Vi vill veta vad du tycker! Lämna en kommentar!x
()
x
Share This