Skriven av 09:35 Kultur

Hedra dina förfäder

Frågan som måste ställas efter en ärlig analys av samtiden är: Begriper Svensson ens det arv som efterlämnats?

UR NATIONALISTEN NR. 8 / 2021 | Självförtroende får man på olika sätt. Somliga har det i överflöd medan andra måste kämpa för att få det. Det hänger så klart på mycket hur det står till med var och ens tro på sig själv.

Alla svenskar bör dock ha ett grundmurat självförtroende utan att behöva lyfta ett finger. Bara genom att födas till svensk så har du fått ett försprång som är avundsvärt.

Visst, den som gått på den moderna lögnen om att varje nyfödd är ett tomt blad, redo att fyllas med vad som helst, håller inte med (men varför bry sig om korkade människors åsikter?).

Är du född vit, europé och svensk så är dina gener laddade med genialitet. Det är inte chauvinism att konstatera detta, bara bevisbar sanning.

Var och en som har ögon att se med, öron att höra med och förmågan att söka information kan enkelt kontrollera detta: I princip varje uppfinning som du ser kring dig och som ligger till grund för vår storslagna civilisation kommer från vita människor. Det är européer, många av dem svenskar, som tänkt ut och byggt det du tar för självklart.

Propellern, säkerhetständstickan, Lidokain, trepunktsbältet, frigolit och rollatorn har en sak gemensamt; de är svenska uppfinningar. Så var stolt Svensson och gå i fädernas spår.

(Visited 69 times, 1 visits today)
0
Vi vill veta vad du tycker! Lämna en kommentar!x
()
x
Share This