Vikten av en stor vision

Krönika

Vad blir det av oss om vi slutar sikta mot stjärnorna och nöjer oss med det som är?
Läs mer

Nationalism för alla

Krönika

Nog har “rörelsen” kommit en bra bit på vägen, vilket också många gamla rävar konstaterar. Här berättar föreningens ordförande om ett sådant tillfälle.
Läs mer

Mot rymden och vidare

Kultur

Nog ska vi sikta på att kolonisera rymden allt. Om det är det ingen tvekan argumenterar Svensson för här.
Läs mer

Alternativ för Sverige vill #tatillbakakyrkan

Sverige

Kyrkovalet står för dörren och det finns inte många alternativ för nationalister att rösta på. Här möter vi ett av få då Björn Björkqvist hör av sig till AFS partiledare.
Läs mer

Vi är större än världen

Krönika

För oss, nu, så ter det sig kanske lite udda att emigrera till Amerika eller att börja spöa italienare, men mot stjärnorna, det är något helt annat. Vi kan känna suget i magen, hungern efter att se nya planeter där vi kan slå ned våra bopålar.
Läs mer

Myten om det vita rymdimperiet

Kultur

Myten om ett kommande vitt rymdimperie kan mycket väl nå en viss typ av människor med just de drag oppositionen behöver.
Läs mer

Med myten om rymdimperiet kan vi ta kontrollen här och nu

Krönika

Förr var folk fulla med glädje och förhoppning inför framtiden. Så inte längre. Det är dock en inställning vi för bäst att finna tillbaka till.
Läs mer

Vad står det hos Spengler egentligen?

Kultur

Frågan är dock om man inte borde vända blicken mer inåt än ut mot rymdens vidder om man vill finna ett faustiskt rymdimperium. Det existerar redan…
Läs mer

Tredje Rikets ufon

Kultur

En inte helt känd mytologi har vuxit fram kring nationalsocialisternas påstådda mirakelvapen och kontakt med utomjordingar. Läs och förundras.
Läs mer

Sol och måne

Kultur

Se inom dig själv, bortom alla ideologiska scheman om vad en man eller kvinna eller sol eller måne borde vara – och känn efter på riktigt. Är du sol eller måne? Lär dig följa din sanna mästare.
Läs mer