Sabuni förstör Löfvens hatmys

Sverige

Nyamko Sabuni hotar att lämna Stefan Löfven och Januariöverenskommelsen. Hatet mot Sverigedemokraterna räcker inte längre som enande faktor.
Läs mer

Regeringens order: varningstext på hbtq-böcker från och med nu

Världen

En hbtq-aktivistgrupp i Ungern har gett ut en barnbok som syftar till att normalisera och propagera för det mesta som går stick i stäv...
Läs mer

Svenska kyrkan brandbombar sig själva

Sverige

Spånga kyrka har utsatts för ett brandattentat. Detta följer en tydlig trend som etablissemanget inte vill låtsas om.
Läs mer

Heléne Fritzon vill “rädda demokratin”

Sverige

Socialdemokraterna är oroliga över att demokratin håller på att slås sönder. Men nu ropar man ut: “Vi måste gå samman och rädda demokratin”.
Läs mer

Den stora statskuppen

Världen

I morgon svärs Joe Biden in som president. Det blir kulmen av fem års angrepp mot Donald Trump. Den djupa staten triumferar.
Läs mer

Riksidrottsförbundet kräver miljardbelopp

Sverige

Riksidrottsförbundet kräver två till fyra miljarder kronor för att överleva Coronarestriktionerna. Är det verkligen rimligt?
Läs mer

“Men starta en egen bank då Aleksej Navalnyj”

Världen • En kommentar

SVT skriver om orättvisorna som drabbat Aleksej Navalnyj. Känslan läsaren får är dock att när samma sak händer i Väst så “missar” SVT det.
Läs mer

Anders Lindberg: Det är okej när vi gör det

Sverige

Polarisering är inte bra, menar Aftonbladets Anders Lindberg. Däremot får man angripa människor som inte tycker som han.
Läs mer

Berlin vill införa systematisk diskriminering av tyskar

Världen

Regeringen i Berlin arbetar för stora lagförändringar; bland annat vill man införa systematisk diskriminering av tyskar på arbetsmarknaden och omnämna Tyskland till ett “invandringssamhälle”.
Läs mer

Mångkulturella möten mellan människor

Sverige

Nog borde det vara uppenbart för alla att ”mångkulturella möten” inte är något man vill råka ut för. Varje dag kan vi se hur dessa slutar.
Läs mer