Vanliga frågor

Vanliga frågor

och de bästa svar vi kan ge

Tidskriften Nationalisten kommer ut den fjärde varje månad och bör vara hos dig som prenumerant senast tre arbetsdagar senare. Om undantag sker kommer detta att meddelas via hemsidan och via e-post till berörda prenumeranter.

Din prenumeration gäller för nästkommande nummer – brytdagen för varje nummer är den 4:e varje månad. Beställer du senaste den 4:e så får du det senaste numret, annars gäller din prenumeration från nästkommande nummer. Undantaget är om du beställer din prenumeration innan den 15 mars 2020, då ingår även nummer 1 i din prenumeration om du så önskar (du väljer detta i kassan). 

Din betalning dras löpande på månads- eller årsbasis. Alltså, om du tecknar en månadsprenumeration den 27 april så kommer nästa dragning att ske den 27 maj. Tecknar du en årsprenumeration den 27 april 2020 så kommer nästa prenumeration dras den 27 april 2021. 

Om du betalar med kort kommer din prenumeration att förlängas automatiskt. Om du valt att betala med Swish eller överföring till Bankgiro kommer du få ett mejl när det är dags att förlänga, och sedan måste du manuellt genomföra förlängningen. 

Om du inte längre vill prenumerera på Tidskriften Nationalisten kan du enkelt avsluta din prenumeration genom att klicka på “Mitt konto” i menyn och avsluta prenumerationen där.

Vid inköp av minst tio exemplar av en utgåva ger vi dig en kraftig återförsäljningsrabatt. Vänligen kontakta oss för mer information.

Nationalisten ägs och drivs av SVEGOT-DFS Ideell förening (Org.Nr. 802511-2213), i vardagligt tal kallad Det fria Sverige. 

Vi finns på Västra långgatan 29, 545 72 Älgarås. 

Prenumerantregistret förvaras krypterat och enbart administratören som sköter bokföring av betalningar och utskicken av tidningarna har tillgång till registret. Du kan när som helst be om att bli helt borttagen ur våra system och alla spår efter dig kommer då att raderas.

Övriga frågor

Ring oss på 08-51 97 16 31 (oregelbunden bemanning) eller fyll i formuläret nedan.

(Visited 1 508 times, 1 visits today)

Kommentarer är avstängda

Share This